Το δίδυμο που δεν ξέραμε ότι θέλαμε να δούμε μαζί - Συνάντηση κορυφής για τον Ηλία Μαμαλάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης, καθώς πέρα από πετυχημένος σεφ είναι και σπουδαίος παρουσιαστής, αφού έχει καταφέρει να συνδυάσει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά του και έχει δημιουργήσει εκπομπές που έχουν κρατήσει συντροφιά στο κοινό για πολλά χρόνια, μοιράζοντας ιδέες για πεντανόστιμα φαγητά, από όλη την Ελλάδα.

Η Βέφα Αλεξιάδου, από την άλλη πλευρά, είναι, επίσης, μία γυναίκα που για τους ίδιους λόγους έχει χαραχθεί στη μνήμη των τηλεθεατών και η οποία, παρά τις δυσκολίες που έχει περάσει, δεν έχει σταματήσει να κάνει πράγματα στη ζωή της που την "ανεβάζουν" ακόμη πιο ψηλά.

Η συνάντηση του Ηλία Μαμαλάκη και της Βέφας Αλεξιάδου

Μάλιστα, η τελευταία πριν από λίγες μέρες παρουσίασε το νέο βιβλίο που έγραψε με τίτλο "Ήσουν πάντα εκεί" και το γεγονός αυτό έδωσε την αφορμή στις δύο αυτές μεγάλες προσωπικότητες να βρεθούν στον ίδιο χώρο και να φωτογραφηθούν μαζί, φέρνοντας στο μυαλό του κόσμου υπέροχες και αξέχαστες στιγμές της παλιάς εποχής.

Ηλίας Μαμαλάκης Βέφα Αλεξιάδου

Ποιος είναι ο αντικαταστάτης τους σύμφωνα με τον διάσημο μάγειρα

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης και προβλήθηκε σήμερα το πρωί στις 10/6. Ο αγαπημένος σεφ που μεγάλωσε γενιές και γενιές εκκολαπτόμενων μαγείρων με τις συνταγές του, μίλησε για την καριέρα του, τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε στην προσωπική του ζωή. Έδωσε επίσης και το στέμμα του κορυφαίου μάγειρα σε νεότερο διάδοχό του.

Ο γνωστός σεφ είχε παραχωρήσει ξανά συνέντευξη στην εκπομπή πριν από λίγες εβδομάδες, όπου μάλιστα φρόντισαν να του κάνουν φάρσα κατά τη διάρκειά της και ο δημοσιογράφος να τον κάνει έξω φρενών και να αρχίζει να αντιδρά στα λεγόμενά του (δείτε εδώ τι φάρσα σκαρφίστηκε η εκπομπή για τον Ηλία Μαμαλάκη).

«Έχω καιρό να βγω στην τηλεόραση, οι παραγωγές που έκανα ήταν ακριβές και είχαν απαιτήσεις, μετά το 2010 φτήνυναν οι εκπομπές επομένως δεν είχα καμία πρόταση τα τελευταία χρόνια. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή που πήρα από την τηλεόραση δεν ήταν τα λεφτά, αλλά η αγάπη του κόσμου».

Για το φετινό masterchef είπε:

«Όταν έδειχνε μόνο μαγειρικές μου άρεσε, αλλά με κούρασαν πολύ οι συνεντεύξεις των παικτών και η ίντριγκα. Πάντως ο Άκης Πετρετζίκης είναι αυτή τη στιγμή το αστέρι της μαγειρικής. Είναι ωραίο παλικάρι, μιλάει ωραία και βγαίνουν οι συνταγές του».

Τέλος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή:

«Για εμένα ήταν πολύ δύσκολο όταν έχασα την πρώτη μου γυναίκα. Μου έλειπε ανά 10 δευτερόλεπτα. Μετά σιγά - σιγά το ξεπέρασα και ξαναπαντρεύτηκα».

«Το 2006 είχα φτάσει 132 κιλά και είχα πρόβλημα κινητικότητας. Μετά από συζήτηση με το γιατρό μου έκανα μια πολύ δύσκολη επέμβαση και έχασα 54 κιλά».

Τέλος ανέφερε ότι αυτή την περίοδο είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο, που μιλάει για τη σχέση του με τη μαγειρική.