«Κάνω ακόμα εμετούς...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη στην 28η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της

«Είναι πολύ πεσμένα όλα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Είναι ολοφάνερο πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προετοιμάζονται μέχρι να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, αφού φαίνεται πως έχουν αλλάξει ήδη ένα από τα δωμάτιά τους, ώστε να το κάνουν παιδικό. Η διάσημη Influencer φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της για κάθε τους κίνηση και, αφού πλέον έκλεισε τους 6,5 μήνες που κυοφορεί θέλησε να κάνει ένα update.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής 21/10, η ίδια δημοσίευσε μερικά stories στο προφίλ της στο Instagram εξηγώντας σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή, τονίζοντας πως οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε προηγουμένως με τους εμετούς και τους πόνους, δεν έχουν περάσει ακόμα.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για την εγκυμοσύνη της

«Σου έχω update εγκυμοσύνης! Σήμερα είναι 28 εβδομάδων ακριβώς, δηλαδή 6,5 μηνών. Το μωρό έχει πλέον μέγεθος ολόκληρης κολοκύθας, έχει μεγαλώσει το αντράκι μου και επίσης έχω παρατηρήσει την εξής αλλαγή στο σώμα μου…Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Λοιπόν είπαμε, είμαι 6,5 πλέον μηνών, κάνω ακόμα εμετούς δηλαδή έκανα και σήμερα και χθες και προχθές.

Γενικά τέσσερις από τις επτά μέρες της εβδομάδας θα τους κάνω τους εμετούς μου οπότε γενικά η ενέργειά μου δεν είναι πολύ καλά. Είναι πολύ πεσμένος και ο σίδηρος μου, είναι πολύ πεσμένα όλα οπότε είμαι γενικά ένα κουρέλι. Πέραν αυτού έχω παρατηρήσει ότι εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει στην κοιλιά μου και βγαίνει αυτή εδώ η καφέ γραμμούλα.

Η συγκεκριμένη γραμμούλα λέγεται linea negra κι εμφανίζεται στην εγκυμοσύνη και μετά εξαφανίζεται. Περίεργο δεν είναι; Επίσης πονάω φρικτά στη μέση, στην πλάτη, στα κόκκαλα μου… νομίζω ότι είμαι για απόσυρση, πραγματικά να με πας και να με κάνεις παλιοσίδερα.

Φταίω και εγώ γιατί πρέπει να κάνω γιόγκα, pilates και λοιπά για εγκυμοσύνη και το έχω αμελήσει αρκετά γιατί τρέχω και έχω διάφορα… το Θεσσαλονίκη-Αθήνα, τη δουλειά και χίλια δυο μύρια αλλά έχει γίνει πολύ ανυπόφορος ο πόνος και σήμερα έκλεισα όντως να πάω pilates για εγκυμοσύνη. Ελπίζω να περάσει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τι έδειξε η εξέταση που έκανε

Στην Αθήνα ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Βενετία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όπου της έκανε και πρόταση γάμου (δείτε το μονόπετρο). Η εγκυμονούσα ωστόσο πριν βρεθεί στην πρωτεύουσα, είχε αποκαλύψει πως θα έκανε μια σημαντική εξέταση στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης.

Συγκεκριμένα, έκανε εξέταση καμπύλης ζαχάρου, μια εξέταση που πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες που περιμένουν μωράκι, καθώς είναι ένα σοβαρό θέμα.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε με νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η εξέταση έδειξε πολύ καλά στοιχεία, καθώς όχι μόνο δεν έχει καθόλου ζάχαρο αλλά η γιατρός της είπε ότι έχει υπογλυκαιμίες και για αυτό το λόγο μπορεί νιώθει ζαλάδα.