"Το περίμενα χρόνια" - Νέα αρχή για την Τζούλια Νόβα! Έκανε την ανακοίνωση με ένα βίντεο

Είναι ενθουσιασμένη κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η Τζούλια Νόβα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, η οποία περιέχει ένα full time πρόγραμμα, καθώς τρέχει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ φυσικά έχει και την κορούλα της (δείτε την εδώ).

Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα αυτό το καιρό, όπως ανακοίνωσε, ετοιμάζει να ανοίξει την άνοιξη μία δική της επιχείρηση, με noodles και sushi, με την ίδια να είναι φανερά ενθουσιασμένη μιας και περίμενε χρόνια να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Η ανακοίνωση της Τζούλια Νόβα για το νέο επαγγελματικό της βήμα

Οι σχέσεις της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη μετά τον Τροχό της Τύχης

Την Τζούλια Νόβα συνάντησαν οι κάμερες το βράδυ της Δευτέρας 17/10 σε εκδήλωση με λαμπερούς καλεσμένους, και τις δηλώσεις που παραχώρησε της πρόβαλλε η εκπομπή Happy Day. Μεταξύ άλλων το μοντέλο, μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη μετά το τέλος της από τον Τροχό της Τύχης.

Να θυμίσουμε πως η ίδια πριν αρκετό καιρό, είχε αποκαλύψει πως είχε κουραστεί πολύ όταν συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι και πως δεν άντεξε για αυτό αποχώρησε.

«Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, οπότε καταλαβαίνεις. Μου ευχήθηκε και για το γάμο και για τη βάφτιση», είπε αρχικά.

«Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω γι’ αυτό το θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα», συνέχισε.