Παντρεύεται γνωστή Ελληνίδα - Φωτογραφίες από την πρόταση γάμου

Οι δημοσιεύσεις της Κόνι Μεταξά που πρόδωσαν τα ευχάριστα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύεται γνωστή Ελληνίδα - Φωτογραφίες από την πρόταση γάμου

Πολλοί γάμοι μαζεύτηκαν τον τελευταίο καιρό, μιας και αρκετές γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες έχουν δεχτεί πρόταση γάμου από τους αγαπημένους τους, με τελευταία την Ιωάννα Τούνη κατά την διάρκεια του ταξιδιού της στην Ιταλία μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ το μονόπετρο).

Ωστόσο, πριν μερικές ώρες, η Κόνι Μεταξά ανακοίνωσε ακόμα έναν γάμο και συγκεκριμένα μιας πολύ καλής της φίλης, την οποία γνωρίσαμε εμείς μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σουλτάτη, η οποία είναι influencer και επιχειρηματίας και τα τελευταία 5 χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του αγαπημένου της, Ίων Μάγνκος, με τον οποίο και συζεί.

Το ζευγάρι είχε μαζευτεί το βράδυ της Παρασκευής 21/10 με φίλους για πόκερ και εκεί έγινε και η ευφυέστατη πρόταση γάμου, μιας και εκείνος έγραψε στα τραπουλόχαρτα της Κωνσταντίνας αν θέλει να τον παντρευτεί.

Φυσικά, η απάντηση ήταν ναι και η ίδια μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα, μαζί και το μονόπετρο.

Φωτογραφίες & βίντεο από την πρόταση γάμου στην Κωνσταντίνα Σουλτάτη

Φωτογραφίες & βίντεο από την πρόταση γάμου στην Κωνσταντίνα Σουλτάτη

Φωτογραφίες από την πρόταση γάμου στην Κωνσταντίνα Σουλτάτη

Λίγα λόγια για την Κωνσταντίνα Σουλτάτη

Από μικρή ηλικία ήξερε πως μεγαλώνοντας θα ασχοληθεί στο μέλλον. Από 14 ετών βοηθούσε τη μητέρα της. Μερικά από τα πλεονεκτήματα της είναι η αυτοπεποίθηση της, το συναισθηματισμό της και το γεγονός ότι είναι επικοινωνιακή. Μειονεκτήματα της όπως λέει η ίδια είναι το ότι είναι αγχωτική και ανυπόμονη. Στο My style Rocks πήρε μέρος, γιατί αγαπά τη μόδα και μπορεί να την υποστηρίξει με κάθε τρόπο.

Όλες οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες για εκείνη. Είδωλο της είναι οι σχεδιαστές Zimmerman, Dior , Balenciaga. Η Κωνσταντίνα έχει σχέση με τον Ίων Μάγκος, επαγγελματία Personal Trainer και πρωταθλητή σε κλασικό αθλητισμό άλλα και επαγγελματία στο modeling σε εξωτερικό και Ελλάδα. Η σχέση τους μετρά 5 χρόνια και όπως η ίδια έχει πει, συζούνε.

Πως θα χαρακτήριζε το στυλ της; “Δεν έχω προσωπικό στυλ, μπορώ να εξελίσσομαι και να προσαρμόζω ανάλογα το concept, τη διάθεση και που θα πάω.. όποτε μπορείς να το πεις μιξ”.

Το ψευδώνυμο της είναι beauty queen.