«Νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που...» - Η Ζώζα Μεταξά ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό της βήμα

Αφορά αγαπημένη σειρά τoυ Mega

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ένα νέο ξεκίνημα ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου 22/10 η Ζώζα Μεταξά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έκανε γνωστά μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την ίδια.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι μέλος της σεναριακής ομάδας της νέας σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο, που έχει καθηλώσει το κοινό (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Η αποκάλυψη της Ζώζας Μεταξά για το νέο επαγγελματικό της βήμα

«Αύριο Κυριακή 23/10/22 Κάνω ενα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που αμέσως μετά την αποφοίτηση μου από τη σχολή, επιλέχθηκα για να συγγράφω στην σεναριακη ομάδα της ήδη πολύ επιτυχημένης σειρά του mega <<Μαύρο ρόδο>> που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένη Καπλάνη.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Κρητικό που με πίστεψε, στην Ντίνα την Κάσσου που μου έδωσε την ευκαιρία και τον Γιάννη Καραγιάννη. Τέλος Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Καθηγητές μου στη σχολή σεναρίου του ΑΝΤ1 MediaLab Έναν προς έναν ???? όπως και την διευθύντρια της σχολής Δήμητρα Κωστόπουλου.», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η αποκάλυψη της Ζώζας Μεταξά για το νέο επαγγελματικό της βήμα

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 23/10

Επεισόδιο 10

Η απόφαση της Ελισάβετ να μιλήσει στον Πέτρο και τον πατέρα της, για να κατανοήσουν τα θέλω της, πέφτει στο κενό. Η αντίδρασή της φέρνει στο φως αλήθειες που ο Λευτέρης δεν μπορεί να αντέξει. Η αστυνομία αναζητά τον Σαράντο μετά την καταγγελία του Μπόγρη για ξυλοδαρμό. Ο Βίκος στήνει παγίδα στον Θέμη. Η Ηγουμένη ζητάει την άδεια του Μητροπολίτη για τη χειροτονία της Ελισάβετ. Εκείνος, όμως, επηρεασμένος από τα λόγια της Κασσιανής την κατηγορεί ότι δεν μερίμνησε για να προστατεύσει το πνευματικό της παιδί. Ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και του Πέτρου.