«Πάψτε να μιλάτε πια» - Ενοχλημένη η Άννα Φόνσου με τους ρεπόρτερ! Η ερώτηση που την εξόργισε

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πάψτε να μιλάτε πια» - Ενοχλημένη η Άννα Φόνσου με τους ρεπόρτερ! Η ερώτηση που την εξόργισε

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Άννα Φόνσου, η οποία μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό και τον βιασμό της 12χρονης.

Ο εκνευρισμός της Άννας Φόνσου με την υπόθεση της 12χρονης

«Δεν θέλω να σχολιάσω τι γίνεται στην επικαιρότητα. Νομίζω ότι η εποχή μας, αντί να ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα, μπορούμε να δούμε τι γίνεται στην Ουκρανία, τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη, αυτή η παρακμή που τρέχει από πίσω μας.

Ας αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους οι εισαγγελείς, οι δικηγόροι. Δεν οφελεί να έχουμε άποψη για όλα. Όπως μας φέρνουν πράγματα στο Σπίτι του Ηθοποιού, έτσι μας έφερνε και αυτός. Με ενόχλησε όταν έμαθα τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος.

Πάψτε να μιλάτε πια γι’ αυτή την ιστορία, από την ώρα που βγήκε το θέμα, έγιναν άλλοι 20 βιασμοί, ο μιμητισμός κάνει κακό. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Εγώ τον είδα τρεις φορές, μας έφερνε πράγματα στο Σπίτι του Ηθοποιού, δεν τον ξέρω για να πω ότι με ξεγέλασε».

Οι δηλώσεις της για την γνωριμία της με τον 53χρονο

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 11/10 στο Πρωινό και απάντησε πρώτη φορά για τη γνωριμία της με τον 53χρονο, ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε μία 12χρονη στον Κολωνό.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, είχε έντονη κοινωνική ζωή και σε πολλές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο προφίλ στου στο facebook, είχε ποζάρει με την ηθοποιό.

«Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε πριν από έναν χρόνο και μου είπε ότι είχε διαβάσει ότι είχα ανάγκη για το Σπίτι του ηθοποιού, τον ρώτησα ποιος είναι και μου είπε τα στοιχεία του. Μου είπε ότι ήθελε να μου φέρει κάτι αναψυκτικά γιατί είχε ένα σούπερ μάρκετ. Του απάντησα πως εγώ εκεί βρίσκομαι κάθε μέρα. Μου είπε ok και μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία.

Μετά με ξαναπήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν του επιτρέπω ανά 15 ημέρες να μας φέρνει πράγματα. Του είπα να συνεννοηθεί με την υπεύθυνη από το Σπίτι του Ηθοποιού. Έτσι κι έγινε. Κάθε φορά βγάζαμε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο σούπερ μάρκετ που είχε στον Κολωνό. Πήρα εγώ κάποιους ηθοποιούς, εκείνος είχε στρώσει ένα τραπέζι που μου έκανε εντύπωση.

Ήταν διάφοροι άνθρωποι εκεί και λίγο μετά είδα ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο. Έπαιρνε κάτι σουβλάκια και έφευγε. Τότε της πρότεινε αυτός να με συστήσει. Ήταν αυτό το κοριτσάκι, ψηλό, που έμοιαζε γύρω στα 15» ανέφερε η Άννα Φόνσου.Και στη συνέχεια διηγήθηκε πώς γνώρισε την ανήλικη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο 53χρονος. «Είχε φτάσει η ώρα 11 το βράδυ και μου είπε ότι έκανε θελήματα για τον 53χρονο. Της έλεγαν να κάνει θελήματα, το είδα εγώ με τα μάτια μου. Πήγαινε με το ποδήλατο. Κάποια στιγμή τη ρώτησα, επειδή ήταν αργά, γιατί ήταν έξω. Μου απάντησε ότι το γνώριζε η μητέρα της. Έφυγε σε λίγη ώρα, φύγαμε κι εμείς.

Και μάλιστα εκείνο το βράδυ στο τραπέζι, του τηλεφωνούσαν από την Περιφέρεια να φροντίσει έναν άρρωστο. Και αυτός είχε «σκοτωθεί» να έρθει γρήγορα το ΕΚΑΒ. Που να υποψιαστώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε μια τέτοια ζωή. Ξέρω μόνο φιλανθρωπίες ότι έκανε. Το κοριτσάκι του μιλούσε στον πληθυντικό».

Η Άννα Φόνσου είπε στη συνέχεια για τον 53χρονο κατηγορούμενο και την τελευταία φορά που συναντήθηκαν: «Τελευταία φορά τον είδα σε ένα μπαρ μαζί με έναν παπά, με έναν οδοντίατρο, έναν καθηγητή πανεπιστημίου και μία κοπέλα με τον άντρα της. Πριν 10 ημέρες. Δεν υποψιαζόμουν τίποτα, δεν μου πέρασε ποτέ από το νου ότι αυτός ο άνθρωπος που μίλαγε συνέχεια για τον γιο και τη γυναίκα του, για ένα σπίτι που είχε στο βουνό».