Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Μόνο η Παναγία και οι γιατροί µπορούσαν να µε βοηθήσουν» - Η εξομολόγηση του Γιάννη Καλλιανού για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

Πότε ήταν;

«Μόνο η Παναγία και οι γιατροί µπορούσαν να µε βοηθήσουν» - Η εξομολόγηση του Γιάννη Καλλιανού για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του
Instagram / Giannis Kallianos
News 22.10.2022 14:32
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στα «Π» και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε ο Γιάννης Καλλιανός και αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγµή στη ζωή του, όταν λόγω του κορωνοϊού χρειάστηκε να νοσηλευτούν ο πατέρας, η µητέρα και ο αδελφός του.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Καλλιανού για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή της ζωής σου µέχρι σήµερα;

Τις πιο δύσκολες στιγµές στη ζωή µου τις πέρασα πριν από λίγο χρονικό διάστηµα λόγω του κορονοϊού. Χρειάστηκε να νοσηλευτούν και ο πατέρας µου και η µάνα µου, αλλά και ο αδελφός µου – κάθισαν ο καθένας από 20 έως 30 ηµέρες στο νοσοκοµείο. Εκείνα τα διαστήµατα ένιωθα ότι οι µόνοι που θα µπορούσαν να µε βοηθήσουν ήταν ο Χριστός, η Παναγία και οι γιατροί, όπως, πράγµατι, έγινε.

Πώς είναι η συζυγική ζωή;

Η συζυγική ζωή έχει και τις όµορφες στιγµές της, αλλά και τις δύσκολες. Οι όµορφες έχουν να κάνουν µε το γεγονός ότι βλέπεις το παιδί σου να εξελίσσεται, να µεγαλώνει και να αρχίζετε να αλληλεπιδράτε – αυτό είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Οι δύσκολες έχουν να κάνουν µε το γεγονός ότι πλέον οι ευθύνες είναι τεράστιες, οι εργασίες µέσα στο σπίτι επίσης πάρα πολλές και τα άγχη καθηµερινά, µε συνέπεια ούτε εγώ, αλλά ούτε και η σύζυγός µου να είµαστε πια ήρεµοι όπως ήµασταν τα προηγούµενα χρόνια. Οµως, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Ετσι πρέπει να είναι η ζωή όλων των γονέων, αν θέλουν να είναι καλοί γονείς.

Θέλετε να κάνετε δεύτερο παιδάκι;

Ασφαλώς και θέλουµε, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το αποφασίζουµε και γίνεται. Προφανώς είµαστε και οι δύο υγιείς και θα κάνουµε ξανά την προσπάθειά µας όταν έρθει η ώρα. Ωστόσο, είναι και θέληµα Θεού.

Ο ίδιος πρόσφατα νόσησε για 2η φορά από κορωνοϊό

Έγραψε στο Instagram:

«Ενώ μέχρι χθες ήμουν καλά, σήμερα ξύπνησα με κάψιμο στο λαιμό, ελαφρώς μπουκωμένη μύτη, λίγο πονοκέφαλο και ατονία. Έκανα Pcr νωρίς το πρωί και μόλις με ενημέρωσαν ότι είμαι θετικός. Μετά από 6 μήνες ακριβώς ξανακολλάω για 2η φορά covid. Όλα θα πάνε καλά εύχομαι.

Απλά, σας ενημερώνω και δημόσια διότι έχω έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες με πάρα πολύ κόσμο. Μακάρι, έστω και εν αγνοία μου, να μην έχω κολλήσει κάποιον άνθρωπο.

Θα τα ξαναπούμε, πρώτα ο Θεός σε λίγες ημέρες, όταν θα βγω αρνητικός. Πιστεύω μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να έχω επιστρέψει και στα δελτία καιρού του MEGA».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγνώριστος ο Γιάννης Καλλιανός - Αδυνάτισε κι άλλο και η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι τεράστια

Όσο μεγαλώνει του μοιάζει - Η σπάνια φωτογραφία του Γιάννη Καλλιάνου με τον γιό του Γιώργο

Share