«Δεν μου λείπει το GNTM! Όλη μου τη ζωή...» - "Κόλαφος" ο Άγγελος Μπράτης

Τι είπε για το ριάλιτι μοντέλων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μου λείπει το GNTM! Όλη μου τη ζωή...» -

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου 22/10 ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο J2US (δείτε τα σχόλια του Twitter για τις εμφανίσεις του) στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή αλλά και στο αν του λείπει το GNTM.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για το GNTM

«Οι πρόβες πάνε πάρα πολύ καλά, κάθε φορά που έρχομαι, ενθουσιάζομαι και περισσότερο. Ο κόσμος μου λέει ότι του αρέσει που με βλέπει να είμαι έξω καρδιά. Το μόνο που με ενοχλεί είναι που λένε το όνομά μου Μπράντης και όχι Μπράτης, τα αρνητικά σχόλια δε με ενοχλούν.

Ο κ. Μπράτης κριτής, χορευτής, τραγουδιστής. Ο κ. Μπράτης… παίρνει συνεντεύξεις; Ο κ. Μπράτης… ταξιδεύει; Ο κ. Μπράτης είναι ένας χαρακτήρας. Είμαι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, είναι όμως φορές που δεν θέλω να με πλησιάζει κάνεις και να κλειστώ σπίτι μου. Όταν με περικυκλώνουν πολλοί άνθρωποι και μου ζητάνε πράγματα ή απαιτούν πράγματα, κλείνομαι στον εαυτό μου. Το GNTM το βλέπω διαφορετικό, γιατί είναι διαφορετικό. Δεν μου λείπει γιατί είμαι στο J2US και έχουμε μία τεράστια σκηνή, είναι και η Σαμπρίνα. Όλη μου τη ζωή το ήθελα αυτό, τώρα θα μου λείπει κάτι άλλο;».

Οι πραγματικές σχέσεις του Άγγελου Μπράτη με την Έλενα Χριστοπούλου

Πριν από λίγες ημέρες ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου αναφέρθηκε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων δεν δίστασε να εξομολογηθεί τον χωρισμό του (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην σύντροφός του). Μάλιστα, θέλησε να δώσει και την δική του απάντηση για τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου.

«Χαίρομαι που για πρώτη φορά η ελληνική τηλεόραση έδειξε ένα γκέι ζευγάρι, τόσο απλό, τόσο καθημερινό και χωρίς καμία διάθεση προβολής. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία. Είμαι και πάλι μόνος και καλό είναι να το αφήσουμε εδώ αυτό. Είναι λίγο νωρίς αυτή την στιγμή για να ερωτευτώ ξανά.

Όσον αφορά την Έλενα Χριστοπούλου, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Έλενα Χριστοπούλου δεν με ξέρει τόσο καλά επειδή βρεθήκαμε δυο φορές σε ένα πλατό. Δεν είναι φίλη μου. Εγώ έχω πέντε φίλους στη ζωή μου και κανείς δεν δουλεύει στην τηλεόραση».