«Που να το περίμενα...» - "Παγωμένη" στην σημερινή έναρξη της εκπομπής της η Μαρία Μπακοδήμου

Ο διαφορετικός τρόπος που ξεκίνησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Που να το περίμενα...» -

Μια διαφορετική έναρξη είχε η σημερινή 22/10 εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια σου, καθώς δεν ξεκίνησε με ιδιαίτερη διάθεση και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Τις τελευταίες μέρες όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που αφορούν τον βιασμό και την σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης στον Κολωνό, για αυτό και οι παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή με τα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα με την μικρή.

Η διαφορετική έναρξη της Μαρίας Μπακοδήμου

«Γεια σου, γεια σου! Καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα! Αλλάξαμε ώρα, στις 15:00 από σήμερα. 15:00 με 17:30, το “Γεια σου” θα είναι μαζί σας», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου για την αλλαγή ώρα στην εκπομπή της ενώ αμέσως μετά ανέφερε: «Που να το περίμενα ότι τόσα χρόνια κάνοντας ψυχαγωγία, θα έρθει η ώρα να ξεκινήσω την εκπομπή με μια ψυχολόγο κι έναν πρόεδρο αστυνομικών γιατί η επικαιρότητα είναι μαύρη κι άραχνη, θα έλεγα».

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου μετά από τις ηχηρές αποχωρήσεις από την εκπομπή της

Πριν από λίγο καιρό η εκπομπή, «Γεια σου» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ όπου στο τιμόνι της παρουσίασης είναι η Μαρία Μπακοδήμου.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να σημειώσει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης κάτι που προβλημάτισε ιδιαίτερα τον σταθμό. Έτσι, οι πρώτες αλλαγές έγιναν αφού οι πρώτες αποχωρήσεις είναι γεγονός.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής, «Open Weekend» την "τσάκωσε" προκειμένου να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναι έγιναν αυτές οι αλλαγές και λυπήθηκα γιατί ήταν άνθρωποι που θα ήθελα να είμαστε, αλλά σχεδιάσαμε αλλιώς την εκπομπή. Είναι ζωντανή εκπομπή και μπορείς να δεις ότι σε πάει προς τα εδώ ή προς τα εκεί.

Ο Θέμης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει εκτός από τις ημέρες της προβολής της εκπομπής. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αποχαιρετιστήκαμε, είναι άνθρωποι που εκτιμάμε και τώρα ετοιμαζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα μας.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε, είπαμε ότι δεν μπλέξουμε καθόλου σε αυτά τα πλοκάμια (σ.σ. της ενημέρωσης), που είναι βαριά. Αλλά όταν στη ζωή σου, στην παρέα σου και στα social και καθημερινά συζητάς θέματα, όπως αυτό με το 12χρονο παιδάκι, δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Δεν ζεις Χονολουλού. Είναι λογικό να ασχοληθείς».