«Το Happy Day είναι αντιγραφή της Πρωινής Μελέτης...» - "Κόλαφος" ο Κώστας Τσουρός

Η απάντησή του στην Τίνα Μεσσαροπούλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το Happy Day είναι αντιγραφή της Πρωινής Μελέτης...» -

Η κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" συνάντησε τον Κώστα Τσουρό το πρωί του Σαββάτου 22/10 και ο δημοσιογράφος μίλησε για τις εξελίξεις που αφορούν την τηλεόραση και όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ τι είπε για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1), ενώ απάντησε και στις δηλώσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου για το Mega Καλημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος φάνηκε πως δεν γνώριζε ακριβώς τι είπε πει, αλλά τα σχόλιά του ήταν αρκετά αιχμηρά και λειτούργησαν "επιθετικά" για όλη την εκπομπή του ALPHA, Happy Day.

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day

«Δεν αγχώθηκα για την τηλεθέαση ούτε πέρσι που υπήρξε και μια εκπομπή που έπαιζε ακριβώς πάνω στο Happy Day, με την ίδια θεματολογία. Φέτος το Mega Καλημέρα δεν ενισχύει ένα τσακ παραπάνω την ενημέρωση, έχει τον αντί Βερύκιο, την Χριστίνα Κοραή και βγαίνει ακριβώς το ίδιο τέταρτο», είχε αναφέρει η δημοσιογράφος.

Και ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Είπε έτσι η Τίνα; Δεν το έχω δει. Τι να πω τώρα; Το μοντέλο αυτών των εκπομπών υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, δεν το γέννησε κανείς. Τα πρόσωπα κάνουν τις αλλαγές και όχι η θεματολογία τόσο πολύ. Τι να πούμε τότε, ότι το Happy Day είναι αντιγραφή της Πρωινής Μελέτης που έκανε η Ελεονώρα, γιατί και τότε το ίδιο σκεπτικό υπήρχε».

Ενοχλημένος με την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ράνια Σχίζα στη δίκη Φιλιππίδη ο δημοσιογράφος

Ενοχλημένος φάνηκε να είναι ο Κώστας Τσουρός με την αντίδραση τόσο της Ζέτας Μακρυπούλια (δείτε τα ερωτήματα που απάντησε), όσο και της Ράνιας Σχίζα κατά την άφιξη τους στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο για να καταθέσουν στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έπειτα από κλήτευση που τους έγινε.

«Και το γεγονός ότι η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε το πρωί για να μην τη δουν οι κάμερες και το γεγονός ότι η Ράνια Σχίζα έτρεχε και δεν έκανε καμία δήλωση ενώ ήταν πίσω από τις κάμερες, εμένα για ανθρώπους που είναι στον χώρο, με ξενίζει. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κατηγορούνται για κάτι. Πήγαν εκεί γιατί τους κάλεσε ο εισαγγελέας. Το να σταματήσουν εκεί και να πουν πως "ό,τι είναι να πω, θα το πω μέσα" δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό.

Δεν κατηγορούνται κάτι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Και όταν είναι άνθρωποι του χώρου μας είναι λίγο περίεργο» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα.