Θρήνος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Πάνω που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περνούσε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, αφού ετοιμαζόταν για γάμο, συνέβη κάτι τραγικό. Το βράδυ του Σαββάτου 22/10 ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο λόγος για τον νονό του, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία, καθώς του είχε σταθεί σαν πατέρας. Ο ίδιος είναι συντετριμμένος και δηλώνει πως δεν θα τον ξεχάσει ποτέ, ενώ γνωρίζει πως ακόμη και από ψηλά, εκείνος θα τον προσέχει.

Πέθανε ο νονός του Κωνσταντίνου Εμμανούηλ

«Η ζωή πάρα πολλές φορές είναι προβλέψιμη, αλλά άλλες φορές ανατρεπτική, υπάρχουν χαρούμενες στιγμές και δυσάρεστες στιγμές. Κάποια από αυτά δεν τα μπορείς να τα αποφύγεις. Ένα από αυτά είναι ο θάνατος και θα ήθελα να σας πω ότι σήμερα το μεσημέρι πέθανε ο νονός μου από την Κρήτη, τον οποίο τον είχα σαν πατέρα μου γιατί όπως ξέρετε πατέρα δεν είχα με βάφτισε όταν ήμουν τριών ημερών στο νοσοκομείο.

Στα φτωχικά παιδικά μου χρόνια με βοηθούσε συνεχώς να μου πάρει ποδήλατο, να μου πάρει πράγματα. Μέσα στο Survivor με ψήφιζε πάρα πολύ και ήταν πολύ υπερήφανος για εμένα. Θέλω να πω ένα μεγάλο σ’ αγαπώ στο νονό μου, θα σε σκέφτομαι καθημερινά και είμαι σίγουρος ότι θα με προσέχει από ψηλά», δήλωσε.

"Ήταν ότι πιο άσχημο έχω ζήσει"

Ένα άσχημο τροχαίο ατύχημα είχε πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τη μηχανή του, καθώς όσο οδηγούσε συνετρίβη με ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 το απόγευμα της Τετάρτης 7/9 μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, προκειμένου να περιγράψει το περιστατικό, το οποίο και χαρακτήρισε ως την χειρότερη εμπειρία της ζωής του.

«Πήγαινα στο γυμναστήριο μου με τη μηχανή και ενώ κατέβαινα από μια κατηφόρα μια κοπέλα με το αυτοκίνητό της ανέβαινε ερχόμενης προς τα επάνω μου. Για να την αποφύγω πάτησα φρένο, σύρθηκα πέντε μέτρα, έσκισα γόνατο, αστράγαλο και η μηχανή έμεινε πάνω στον αστράγαλο μου. Η κοπέλα δεν μπορούσε να με βοηθήσει, είχε πάθει σοκ.

Αφού με βοηθήσαν κάποιοι άνθρωποι, σηκώθηκα να κάτσω αλλού και πόναγε όλο μου το σώμα. Ήταν ότι πιο άσχημο έχω ζήσει. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και από τότε ακολουθώ τις οδηγίες το γιατρών», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.