Τον κοιτάει μες τα μάτια και "λιώνει" - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, είναι ξανά σε σχέση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάτι που έγινε γνωστό και συζητήθηκε αρκετά μες το καλοκαίρι. Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του (δείτε εδώ γιατί) και δεν διστάζει να δείξει τον έρωτά του.

Η Ηλιάνα έχει αναφερθεί σε συνεντεύξεις της στον αγαπημένο της ενώ μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου 22/10 η παρουσιάστρια έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πώς πάει η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της.

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη

Η ίδια λοιπόν για πρώτη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στην αγκαλιά του και έγραψε: «Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στο Γιάννη ότι ανέβασα φωτό μας. Θα είναι το μυστικό μας! Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει».

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη

Οι αποκαλύψεις της για τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό Μας" της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα 13/9 το πρωί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είναι και πάλι ζευγάρι.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί.

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει» αποκάλυψε μέσα σε όλα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.