«Είμαι αγανακτισμένος! Δεν ξέρω που εξυπηρετεί όλο αυτό» - Χαμός με τον σύζυγο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Σπύρο Δημητρίου

Η υπόθεση που τον έχει κάνει έξω φρενών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Όλο και πιο σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως για τη φρικιαστική υπόθεση των βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ειδικά όσες αφορούν την μητέρα της μικρής.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 12/10 ο ποινικολόγος, Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την εν λόγω υπόθεση και συγκεκριμένα για τη διαρροή υλικού της δικογραφίας σε εκπομπές, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του.

Το ξέσπασμα του Σπύρου Δημητρίου για την υπόθεση της 12χρονης

«Η διαρροή της δικογραφίας δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο στα δικαστικά και δημοσιογραφικά χρονικά, αυτό που είναι προφανές, και εγώ εκφράζω μια πλήρη αγανάκτηση, είναι ότι ένα κορίτσι 12 ετών εκτός ότι έχει περάσει αυτά που έχει περάσει, εγώ βλέπω να κακοποιείται βάναυσα η ψυχή της, κανείς δεν λαμβάνει υπόψιν αυτό το κορίτσι ζει, βλέπει παρακολουθεί εξελίξεις, είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται τα πάντα και έχει γίνει βορά στον κόσμο, έχουμε ευθύνη όλοι μας, έχει γίνει βορά το σώμα της, η σεξουαλικότητάς της οι προσωπικές συνομιλίες με την μητέρα της, είμαι αγανακτισμένος.

Δεν ξέρω που εξυπηρετεί όλο αυτό. Αυτό το έγκλημα επειδή αφορά ανήλικο κορίτσι, θα ήθελα και θα ευχόμουν να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου.

Ταυτοποιήθηκε ο τρίτος μαστροπός

Την Παρασκευή 21/10 αποκαλύφθηκε πως στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό υπάρχει και τρίτος μαστροπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε λόγω των μηνυμάτων που αντάλλασσε με την ανήλικη. Πρόκειται για έναν 25χρονο άνδρα που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο "Μιχάλης" και ο οποίος έβρισκε "πελάτες" στο κορίτσι.

Οι Αρχές είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Όσον αφορά άλλες επικείμενες συλλήψεις, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτές θα έρθουν με την εντολή της Ανακρίτριας και αφού κληθεί και πάλι η 12χρονη, ώστε να αναγνωρίσει πρόσωπα.

Βιασμός 12χρονης Κολωνός