«Με όσα ακούω κάθε μέρα...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα σχόλια για τα κιλά της

Οι αναρτήσεις στο Instagram και το ξέσπασμα με το μήνυμα ενός follower

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Για τα κιλά της και τα όλα σχόλια που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό -ειδικά από το twitter- απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την ίδια να βάζει στην θέση τους όλους τους επικριτές της.

Οι απαντήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα κιλά της

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν, μέσα από 3 instastories που δημοσίευσε, απάντησε:

«Είμαι καλά τα τελευταία 3 χρόνια, που νομίζετε ότι δεν είμαι. Υγιέστατη, χαρούμενη και πιο ήρεμη από ποτέ… Μιας και τα κιλά μου έχουν απασχολήσει αρκετά. Δεν έχω πλάνο διατροφής, τα τελευταία τρία χρόνια απολαμβάνω τη ζωή, τρώω κανονικό φαγητό, μαμαδίσιο, με εσάνς junk food. Χωρίς ενοχές και άγχος».

Οι απαντήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα κιλά της  2

Οι απαντήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα κιλά της 

Την ίδια στιγμή, απάντησε και σε μια follower που της έγραψε πως δεν ήταν ποτέ τόσο αδύνατη.

«Και τι να κάνω φίλη μου, να ζυγίζομαι κάθε 2 λεπτά; Να μετριέμαι με τη μεζούρα κάθε μέρα; Να βγάζω πάντα την τέλεια λήψη για να μην φαίνομαι πιο αδύνατη σήμερα ή αύριο πιο παχιά; Να κάνω ανελέητο φώτοσοπ; Να δημιουργήσω ανασφάλειες στον εαυτό μου με όσα ακούω κάθε μέρα; Να μπω στο τρυπάκι να αλλάξω πράγματα στον εαυτό μου, γιατί αρέσω σε κάποιους αλλιώς; Ή να συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου, να με αγαπάω και να περνάω τέλεια, ανεξάρτητα από το τι γίνεται γύρω μου; Λέω να συνεχίσω να κάνω το τελευταίο, η πνευματική υγεία έρχεται πρώτη».

Οι απαντήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα κιλά της 3

Η αποκάλυψη της Χριστοπούλου για τα κιλά της Παπαγεωργίου

Η Έλενα Χριστοπούλου, που διάβασε όλα αυτά τα σχόλια στα social media, θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας.

«Μου έστειλαν κάποια σχόλια για την Ηλιάνα, τα οποία δεν είχαν να κάνουν με την ομορφιά της αλλά με τα κιλά της. Γράφτηκαν πολλά. Είναι ένα αδύνατο κορίτσι, ο καθένας έχει τα γούστα του. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να πω αν είναι περισσότερο από όσο πρέπει, εάν αυτό πρέπει να συζητηθεί. Είναι μια κούκλα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Ενώ η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε: «Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια. Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους.

Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά».