«Απεργία πείνας κάνει και έχει γίνει έτσι;» - Χαμός στο twitter με την χθεσινοβραδινή 1/10 εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πολλά τα επιθετικά σχόλια για τα κιλά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Απεργία πείνας κάνει και έχει γίνει έτσι;» - Χαμός στο twitter με την χθεσινοβραδινή 1/10 εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα σχόλια για τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μιας και όπως γράφουν έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τα σχόλια λοιπόν, έγιναν ακόμη πιο επιθετικά από την πρεμιέρα του Love Island με το twitter να έχει πάρει "φωτιά".

Και στο χθεσινό 1/10 επεισόδιο ωστόσο, τα σχόλια για το βάρος της και την εμφάνιση της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ ήταν πολλά και επιθετικά. Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που έγραφαν πως είναι μια χαρά και τα όσα γράφονται είναι υπερβολικά.

Να σημειωθεί πως και η ίδια η Ηλιάνα παλαιότερα είχε μιλήσει για την απώλεια βάρους που είχε, αποκαλύπτοντας και το λόγο που είχε συμβεί.

Τα tweets για τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η αποκάλυψη της Χριστοπούλου για τα κιλά της Παπαγεωργίου μετά το χαμό

Η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν, που διάβασε όλα αυτά τα σχόλια στα social media, θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας.

«Μου έστειλαν κάποια σχόλια για την Ηλιάνα, τα οποία δεν είχαν να κάνουν με την ομορφιά της αλλά με τα κιλά της. Γράφτηκαν πολλά. Είναι ένα αδύνατο κορίτσι, ο καθένας έχει τα γούστα του. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να πω αν είναι περισσότερο από όσο πρέπει, εάν αυτό πρέπει να συζητηθεί. Είναι μια κούκλα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Ενώ η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε: «Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια. Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους.

Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά».