«Τι θέλει; Να προσκυνάμε όλοι τα βίντεό της;» - Έξω φρενών ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη Μουτίδου μετά την ανάρτησή της για την Καινούργιου

Η τοποθέτησή του στην νέα κόντρα της showbiz

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι θέλει; Να προσκυνάμε όλοι τα βίντεό της;» - Έξω φρενών ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη Μουτίδου μετά την ανάρτησή της για την Καινούργιου

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Σοφίας Μουτίδου (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη), την οποία σχολίασε το πρωί της Κυριακής 23/10 και η εκπομπή Open Weekend.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της σχολίασαν κυρίως το βίντεο της ηθοποιού κατά της παρουσιάστριας, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να μην διστάζει να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του με την αντίδραση της Σοφίας Μουτίδου.

Ο ίδιος μάλιστα -που βίωσε πριν μερικές ώρες μια μεγάλη απώλεια- διερωτήθηκε τι θέλει τελικά η ηθοποιός αφού κάθε φορά που κάποιος εκφράζει αντίθετη άποψη από τη δική της, του επιτίθεται.

Τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην κόντρα Μουτίδου - Καινούργιου

«Εγώ δεν έχω καταλάβει, η Σοφία Μουτίδου τι θέλει τελικά; Τι θέλει; Με τι θα είναι ικανοποιημένη; Να προσκυνάμε όλοι τα βίντεό της τα συγχυσμένα; Να καταλαβαίνουμε τι λέει; Τι θέλει να κάνει; Τον εισαγγελέα στην τηλεόραση; Όποτε κάποιος δεν παίρνει το μέρος της θα βγαίνει να τον κράζει με αυτό το βίντεο το τρομακτικό με την κάμερα στο πρόσωπο;», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Εκτός από την Καινούργιου, η Μουτίδου τα έβαλε πρόσφατα και με τους χρήστες του Twitter

Κατά των χρηστών του Twitter ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου μέσα από το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube, με την γνωστή ηθοποιό να αναλύει συγκεκριμένα τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα. Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους;

Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιών ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου, η οποία πρόσφατα μίλησε και για το εργασιακό μπούλινγκ που έχει δεχτεί.