«Δεν είναι πια μαζί μας» - Ανακοινώθηκε το θλιβερό συμβάν στον αέρα του Open Weekend

Δύσκολες ώρες για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν είναι πια μαζί μας» - Ανακοινώθηκε το θλιβερό συμβάν στον αέρα του Open Weekend

Για ένα ακόμη Σάββατο, η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της καλημέρισε τους τηλεθεατές, μέσα από την εκπομπή Open Weekend. Λίγο πριν ξεκινήσει η θεματολογία, η παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της αν είναι καλά.

Όλοι απάντησαν θετικά, εκτός από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος φαινόταν εξαιρετικά κακοδιάθετος και στεναχωρημένος. Τότε, η Ελένη Τσολάκη του έδωσε τον λόγο και μεταξύ άλλων τον ρώτησε για το πως είναι η γατούλα του Φρόσω, η οποία νοσηλευόταν σε νοσοκομείο κατοικιδίων λόγω προβλήματος υγείας.

Πέθανε το γατάκι του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Τότε, ο δημοσιογράφος, όντας συγκινημένος και βουρκωμένος, ανακοίνωσε δυστυχώς πως αργά το βράδυ, το γατάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

«Η Φρόσω δεν είναι μαζί μας πια. Τρεις το βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο και είχα αυτό το μαντάτο», είπε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά του, με την Ελένη Τσολάκη, να σηκώνεται, να πηγαίνει δίπλα του, να τον φιλάει και να τον αγκαλιάζει. Συγκινημένος όμως ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα, όσο μίλαγε για τον παππού του, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Πριν καιρό κινδύνεψε και ο πατέρας του

Δύσκολες ώρες πέρασε ο πατέρας του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Δημήτρης, όταν λόγω υγείας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Την ώρα που ο δημοσιογράφος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και σκάει "βόμβες" για τους αντιπάλους του, ο πατέρας του βίωσε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημήτρη Κωνσταντάρα, ο ίδιος βίωσε έναν γολγοθά όταν πήγε στο νοσοκομείο με δύσπνοια με πονοκέφαλο. Οι γιατροί τον ξέχασαν σε μια γωνία ένα διπλωμένο φορείο.

«Πεταμένος χθες στην κυριολεξία σε ένα διπλωμένο φορείο, σε μια γωνιά, ξεχασμένος – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- μέσα στη δύσπνοια και τον πονοκέφαλο, κάποια στιγμή ένιωσα λίγο την παρουσία της αγαπημένης μου Μένυας Παπαδοπούλου (+26/1/19) που αν ζούσε και ήταν δίπλα μου, θα μου σιγοψιθύριζε λίγο Clapton και Layla. Τρία χρόνια χωρίς τη Μένυα και να τη θυμάσαι σε μια γωνιά ενός νοσοκομείου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Δημήτρη