Απάντησε με μια φωτογραφία - Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μετά την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τη Σοφία Μουτίδου

Η τοποθέτηση της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Katerina Kainourgiou
Instagram / Katerina Kainourgiou

Κανονικός χαμός έγινε πριν μερικές ώρες μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Σοφίας Μουτίδου, με αφορμή μια κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram με τη Δέσποινα Βανδή από τα παρασκήνια του J2US και ένα σχόλιο της ηθοποιού, η οποία αναδημοσίευσε στο instagram της το στιγμιότυπο και σχολίασε: «λίγο ακόμα πρέπει» (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μετά την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τη Σοφία Μουτίδου

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής 23/10 η Δέσποινα Βανδή, θέλοντας να τοποθετηθεί ευγενικά και με τον δικό της τρόπο στην νέα αυτή κόντρα των δύο γυναικών, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την συγκεκριμένη φωτογραφία με την Κατερίνα Καινούργιου και έβαλε τρεις κόκκινες καρδούλες.

Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μετά την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τη Σοφία Μουτίδου

Τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην κόντρα Μουτίδου - Καινούργιου

H Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της σχολίασαν κυρίως το βίντεο της ηθοποιού κατά της παρουσιάστριας, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να μην διστάζει να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του με την αντίδραση της Σοφίας Μουτίδου.

Ο ίδιος μάλιστα -που βίωσε πριν μερικές ώρες μια μεγάλη απώλεια- διερωτήθηκε τι θέλει τελικά η ηθοποιός αφού κάθε φορά που κάποιος εκφράζει αντίθετη άποψη από τη δική της, του επιτίθεται.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει, η Σοφία Μουτίδου τι θέλει τελικά; Τι θέλει; Με τι θα είναι ικανοποιημένη; Να προσκυνάμε όλοι τα βίντεό της τα συγχυσμένα; Να καταλαβαίνουμε τι λέει; Τι θέλει να κάνει; Τον εισαγγελέα στην τηλεόραση; Όποτε κάποιος δεν παίρνει το μέρος της θα βγαίνει να τον κράζει με αυτό το βίντεο το τρομακτικό με την κάμερα στο πρόσωπο;», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.