Δυσάρεστες εξελίξεις με την συνεργασία της Δούκισσας Νομικού και του ΑΝΤ1 - Ποια εκπομπή απέρριψε να κάνει

Στο κενό οι συζητήσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Doukissa Nomikou
Instagram / Doukissa Nomikou

Στο κενό πέφτουν για την ώρα οι συζητήσεις για πιθανή αξιοποίηση της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 με νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό και την αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, το κανάλι και η παρουσιάστρια ξεκίνησαν νέο κύκλο συζητήσεων για να βρεθεί μια άλλη φόρμουλα αξιοποίησης της, δεδομένου ότι έχει ενεργό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.

Τι συμβαίνει με την συνεργασία της Δούκισσας Νομικού και τον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, στο τραπέζι έπεσε η ιδέα η Δούκισσα να αναλάβει μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή με γυναικείο περιεχόμενο, στα πρότυπα του Dot, για την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, κάτι το οποίο έχει ξανακάνει στον ΑΝΤ1 πριν από λίγα χρόνια.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια φαίνεται πως έκλεισε το θέμα πριν καλά καλά ανοίξει, δηλώνοντας πως η παρουσίαση μιας τέτοιας εκπομπής δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει. Μετά την άρνηση της Δούκισσας, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να επανέλθει μέσα στους επόμενους μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου πρότζεκτ, με προοπτική πλέον από τον Μάρτιο και μετά.

Τι συμβαίνει με την συνεργασία της Δούκισσας Νομικού και τον ΑΝΤ1 
Instagram / Doukissa Nomikou

Η αλλαγή που έκανε στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Η είδηση πως η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το, «Πρωινό» έσκασε σαν "βόμβα" καθώς κανείς δεν περίμενε πως η γνωστή παρουσιάστρια θα έληγε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Από την άλλη, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, αυτό που παρατήρησαν λίγοι είναι το γεγονός πως η ίδια όταν ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Πρωινό, είχε αναφέρει το όνομα της εκπομπής στο Bio της δίπλα στο Tv Hostess που γράφει, ωστόσο μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, το αφαίρεσε.

Το προφίλ της Δούκισσας Νομικού στο instagram