«Είναι ψυχοφθόρο! Δεν θέλω να...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα

Ο λόγος που δε θα μπει ποτέ στο πρώτο μέρος της εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι ψυχοφθόρο! Δεν θέλω να...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 23/10 η Μαρία Κορινθίου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της στο Πρωινό αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τα νούμερα τηλεθέασης και τον Γιώργο Λιάγκα

«Είμαι μια χαρά στο Πρωινό. Δε βλέπω τον ανταγωνισμό, ούτε τα νούμερα. Είναι ό,τι βλέπω από εσάς και ό,τι πιάνει το ραντάρ μου. Δε με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Εμένα με νοιάζει ο κόσμος. Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να δω τα νούμερα. Ούτε καν. Δε θέλω να μπω στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής με την επικαιρότητα. Ενημερώνομαι, ξέρω ακριβώς τις ειδήσεις και την επικαιρότητα αλλά δεν… Δεν μπορώ… Αυτό το πράγμα…Πραγματικά δε ξέρω πως αντέχουν να έχουν καθημερινά τόσο άμεση επαφή με την επικαιρότητα. Είναι ψυχοφθόρο… Δε θέλω, μια χαρά είμαι», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής για το πόσο καιρό θα μείνει στο Πρωινό αλλά και για τους “εχθρούς τους”: «Αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν μπηχτή, ήταν νάζι. Δε ξέρω ποιοί είναι οι εχθροί που είπε. Ούτε σε αυτά δίνω σημασία εγώ».

Τι είπε για την Δούκισσα Νομικού

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 η Μαρία Κορινθίου, (που τελικά φαίνεται πως ήταν μια πολύ έξυπνη επιλογή για τον ΑΝΤ1) μεταξύ άλλων επώνυμων προσώπων, βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού οδοντιατρίου και εννοείται πως απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίες αφορούσαν τόσο την ένταξή της στην ομάδα του Πρωινού όσο και την Δούκισσα Νομικού που βρισκόταν στη θέση που κάθεται εκείνη τώρα..

Δεν μάσησε τα λόγια της, ποτέ δεν το έχει κάνει άλλωστε...

«Περνάω μια χαρά ως παρουσιάστρια, όλα καλά. Είχα πει ότι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, οι κατάλληλες συνθήκες και θεωρώ εγώ ότι θα με αγαπάνε, θα με σέβονται και θα με εκτιμούν, θα την πάρω την απόφαση.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος και αυτή τη στιγμή η εκπομπή είναι δομημένη δημοσιογραφικά στο πρώτο κομμάτι. Εγώ θέλω να είμαι στο κομμάτι το πιο αισιόδοξο. Πίστεψέ με, δεν κάνω ποτέ κάτι έτσι. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και εγώ και το κανάλι και ο Γιώργος και είμαστε και καλά», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου είπε επίσης: «Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και δεν θα έπρεπε, είναι κρίμα. Τη Δούκισσα την εκτιμώ, τη θαυμάζω, είναι ένα πολύ καλό πλάσμα. Είναι κρίμα γενικά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάτι από εκεί που δεν υπάρχει. Δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης».