«Όποιος έχει θέμα μαζί του μπορεί να...» - Η "αφοπλιστική" απάντηση της Τσιμτσιλή για την κόντρα ανάμεσα σε Γκουντάρα και Παπανώτα

«Ο Δημήτρης έχει ένα συγκεκριμένο χιούμορ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όποιος έχει θέμα μαζί του μπορεί να...» - Η

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μία κόντρα ανάμεσα στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Δημήτρη Παπανώτα (δείτε εδώ τι απάντησε ο δεύτερος στον δημοσιογράφο του ALPHA), η οποία φαίνεται πως επηρεάζει ολόκληρο το κλίμα ανάμεσα στις δύο εκπομπές, Super Κατερίνα και Happy Day.

Έτσι, λοιπόν, η κάμερα του Open Weekend εντόπισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή, το Σάββατο 22/10, και θέλησε να την ρωτήσει για την διαμάχη αυτή. Η ίδια εξήγησε πως ο συνεργάτης της δεν έχει ποτέ κακή πρόθεση και πως πολλές φορές τα λόγια του παρεξηγούνται, αλλά δεν θέλησε να πει πολλά παραπάνω.

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόντρα του Γρηγόρη Γκουντάρα και του Δημήτρη Παπανώτα

«Ο Δημήτρης έχει ένα συγκεκριμένο χιούμορ. Κάποιες φορές κάποιοι τον παρεξηγούν, αλλά είναι ενήλικας, το τηλέφωνό του είναι το ίδιο όσα χρόνια τον ξέρω. Όποιος έχει θέμα μαζί του μπορεί να τον καλέσει.

Από εκεί και πέρα εγώ, στο κομμάτι της εκπομπής και του αέρα και τη γνώμη μου τη λέω και όταν νιώθω ότι κάτι ξεφεύγει, προσπαθώ να το μαζέψω. Ακόμα και σε αυτό το συμβάν, του είπα Δημήτρη μου άλλο οι σχέσεις, άλλο η πλάκα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ξέρω όμως ότι ο Δημήτρης δεν έχει κακή πρόθεση».

Όλα ξεκίνησαν από αυτές τις δηλώσεις του πανελίστα

Έχει εκφράσει και παλαιότερα την άποψή του για το πρόσωπό της, ωστόσο αυτή την φορά δεν μάσησε τα λόγια του και είπε την γνώμη του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος πάντα μιλά με ειλικρίνεια, και έτσι έκανε και το μεσημέρι της Κυριακής 4/9 στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Open Weekend” σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Τι να πω… Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια. Τι να πω… Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Δασκάλα δεν είναι; Τι ωραία σε ένα σχολείο με τα παιδάκια, με πέντε μήνες διακοπές το χρόνο, τι θέλει και παιδεύεται; Από αυτά που ξέρω από τους συνεργάτες της και από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης» είπε κλείνοντας.