«Δεν ντρέπομαι για...» - Άκρως αποκαλυπτική η Ζενεβιέβ Μαζαρί για την προσωπική της ζωή

«Έχω έναν σύντροφο 16 χρόνια...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ντρέπομαι για...» - Άκρως αποκαλυπτική η Ζενεβιέβ Μαζαρί για την προσωπική της ζωή

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Μπορεί η αποχώρησή της να έχει αφήσει πικρία σε κάποιους (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την Βίκυ Καγιά), ωστόσο εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη και προχωράει μπροστά.

Το Σάββατο 22/10, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του STAR, Dot, και μίλησε για την ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για τον επί πολλών ετών σύντροφό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Έχω μια αγάπη με την ξινίλα. Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου. Γιατί να την ντραπώ; Με το ζόρι να την αλλάξω; Αν δε θες λεμονάδα, βρες μια πορτοκαλάδα… Έχω περάσει τη φάση που με ενοχλούσε η αντιμετώπιση και το γεγονός ότι δε με δεχόντουσαν όλοι έτσι όπως είμαι. Μετά από ένα σημείο λες “ρε φίλε”….», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έχω έναν σύντροφο 16 χρόνια και φίλες πάνω από 20 χρόνια. Τον μικρό μου κόσμο τον έχω εξασφαλισμένο. Η βάση μου υπάρχει. Δεν είναι ότι ξαφνικά θέλω να δημιουργήσω ένα εκατομμύριο φίλους… Όχι. Τους έχω.

Η δημοσιότητα δεν άλλαξε τη σχέση με τον σύντροφό μου, ούτε με τους φίλους μου, ούτε τίποτα… Αυτό που άλλαξε είναι αυτά τα πεσίματα που μου έκαναν στην αρχή με τις κάμερες, εκεί τρόμαζα λίγο στην αρχή, τώρα είμαι κουλ».

Η αποκάλυψή της για το μεγαλύτερό της κόμπλεξ

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η διάσημη director εξήγησε πως όταν ήταν μικρή είχε ένα πολύ μεγάλο κόμπλεξ, για το οποίο οφείλεται ο τρόπος που μιλούσε. Είχε δυσλεξία και έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

«Μικρή είχα κόμπλεξ λόγω της δυσλεξίας μου. Όταν μίλαγα νόμιζαν ότι κατέβαινα από καμία σπηλιά», εξήγησε η ίδια.