«Δεν θα συμμετείχα, αν δεν...» - Όλη η αλήθεια για την απόφαση του Δημήτρη Αλεξανδρή να "μπει" στον Σασμό

Ποιος τον έπεισε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα συμμετείχα, αν δεν...» - Όλη η αλήθεια για την απόφαση του Δημήτρη Αλεξανδρή να

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στον Σασμό, μία σειρά που σε κάθε επεισόδιο καταφέρνει να κρατήσει το κοινό καθηλωμένο μέχρι και την τελευταία στιγμή (δείτε εδώ τα σχόλια στο Twitter).

Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, το Σάββατο 22/10, και μίλησε για τον ρόλο του στο σίριαλ, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την απόφασή του να συμμετέχει σε αυτό.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξανδρή για τον ρόλο του στον Σασμό

«Η δουλειά μου στη σειρά είναι να μου αναθέτουν να «τρώω» ανθρώπους. Ο Ευθύμης Φαρμάκης είναι από τους πιο ενδιαφέροντες ρόλους που έχω διαβάσει ή που έχω δει στην τηλεόραση. Είναι ένα πρόσωπο τρομερά πολύπλοκο.

Δεν είναι μόνο το παρελθόν του το οποίο είναι πάρα πολύ σκοτεινό και έχει δημιουργήσει έναν άνθρωπο εντελώς αντισυμβατικό, είναι και ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πράγματα. Αυτό είναι γραμμένο και έχουμε συζητήσει αρκετά για το πως θα γίνει και πως θα δημιουργηθεί αυτό το πράγμα για να έχει ένα πάτημα στην πραγματικότητα. Ελπίζω αυτό να περάσει και να είναι καθαρό για τον κόσμο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι πως ένας από τους βασικούς λόγους που έγινε αυτή η συμφωνία ήταν ο Κώστας Κωστόπουλος. Αν δεν επέμενε αυτός τόσο πολύ δεν θα συμμετείχα. Σίγουρα είναι εξαιρετικοί συνάδελφοι, εξαιρετικοί επαγγελματίες όλοι».

«Η ιστορία του Ευθύμη Φαρμάκη ξεκινάει από τον θάνατο της γυναίκας του που ήταν ο μόνος άνθρωπος που τον κράταγε σε μια ισορροπία. Από κει και πέρα έρχεται η βουτιά του ήρωα στην παρανομία και στο μη νόμιμο. Δεν έχει κανέναν φραγμό, καμία ηθική εμπλοκή και κάτι που να τον σταματά. Το μόνο που θέλει να κάνει είναι να εκδικηθεί αυτόν που του στέρησε τη μοναδική επαφή που είχε με τη ζωή», κατέληξε.

Τι θα δούμε στη σειρά την Δευτέρα 24/10

Επεισόδιο 21

Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, την ίδια στιγμή που Μαθιός και Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί, σαν οικογένεια. Δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν, όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο, και μία τρομακτική υποψία πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του. Η μυστηριώδης Νάντια* εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει την Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η οποία αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό.
*Στο ρόλο της Νάντιας η Πένυ Παπαγεωργίου