Άφησαν τις δίδυμες σπίτι και βγήκαν οι δυο τους: Ρομαντικό δείπνο μετά από καιρό για το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα

Δείτε την ανάρτησή τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Παρότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι χαζομπαμπάς και προσπαθεί όσο είναι δυνατόν να βρίσκεται δίπλα στις δύο κόρες του (δείτε εδώ την ανάρτησή τους που έγινε viral), αποφάσισε να πάρει το κορίτσι του, Χριστίνα Μπόμπα και να βγουν για ένα ρομαντικό δείπνο, καθώς ήθελαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί ως ζευγάρι, μακριά από τις υποχρεώσεις και τα παιδιά τους.

Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 22/10, οι δυο τους άφησαν τις δίδυμες στο σπίτι και βρέθηκαν σε ένα από τα γνωστά εστιατόρια της Αθήνας. Μάλιστα, η Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την έξοδό τους, τονίζοντας πως αυτό είχε να συμβεί πολύ καιρό.

Βραδινή έξοδος για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη χωρίς τις δίδυμες

Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Θύελλα αντιδράσεων με την σύζυγο του παρουσιαστή και την φωτογραφία με την κόρη της

Θύελλα αντιδράσεων επικράτησε για ακόμη μια φορά στο Instagram της Χριστίνας Μπόμπα με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε με την κόρη της. Συγκεκριμένα, πήγε βόλτα τη μία από τις δυο κόρες της (δείτε σε βίντεο πόσο έχουν μεγαλώσει) με το καρότσι προκειμένου να την πάρει ο ύπνος. Παρέα της είχε έναν πολύ καλό της φίλο που την επισκέφθηκε, ο οποίος και την συνόδευσε στην βόλτα.

Στο προφίλ της στο Instagram η νέα μανούλα, δημοσίευσε ένα βίντεο που την έδειχνε να κρατά ένα ποτήρι κρασί στο ένα χέρι και με το άλλο να κουνά το καρότσι.

Οι haters ωστόσο και όσοι δεν είδαν καλά το βίντεο, ξεκίνησαν να της στέλνουν μηνύματα σχολιάζοντας τον τρόπο που κρατά το καρότσι νομίζοντας πως είναι στον δρόμο.

Η Χριστίνα Μπόμπα, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δημοσίευσε ένα μήνυμα που δέχτηκε και έγραψε «Τα πόσα μηνύματα έχω λάβει τέτοια! Μα δε φαίνεται πως είμαι στο πεζοδρόμιο!?!? Θα με τρελάνετε μερικοί μερικοί!!!»

Χριστίνα Μπόμπα κόρη

Χριστίνα Μπόμπα Instagram