Χαζομπαμπάς ο Σάκης Τανιμανίδης - Η νέα ανάρτηση με τις δίδυμες κόρες του που έγινε viral

Ό,τι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram - @sakiswp
Instagram - @sakiswp

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social καθώς απολαμάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Φυσικά, ο γνωστός παρουσιαστής δεν έχει κρύψει πως έχει τεράστια αδυναμία στις δίδυμες κόρες τους όπου πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και η βάφτισή τους στην Μύκονο -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος θέλησε να δημοσιεύσει ένα άκρως τρυφερό στο Instagram όπου βλέπουμε τις δυο δίδυμες κόρες του Αριάνα και Φιλίππα να έχουν αναπτύξει ανάμεσά τους μια υπέροχη σχέση.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες κόρες του

Είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς - Η νέα έξοδος του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα

Μπορεί και ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά και η Χριστίνα Μπόμπα να είναι πολυάσχολοι όσον αφορά τα επαγγελματικά τους, ωστόσο πάντα καταφέρνουν να βρουν χρόνο για τα δύο διδυμάκια τους. Ο λόγος για τις Αριάνα και Φιλίππα που βαφτίστηκαν πρόσφατα στη Μύκονο και έχουν κλέψει τις καρδιές των γονιών τους από την πρώτη μέρα που ήρθαν σε αυτό τον κόσμο. Αυτή τη φορά το ζευγάρι βρήκε λίγο χρόνο για να τις βγάλουν για μια πρωινή βόλτα στις κούνιες και η φωτογραφία είναι απλά αξιολάτρευτη.

Η βάπτισή τους στη Μύκονο τα είχε όλα, από 4 νονούς και εντυπωσιακό στολισμό, μέχρι και μια μεγάλη επανασύνδεση. Αυτή του Γιώργου Μαυρίδη με τον Τανιμανίδη μετά το worldparty με το βίντεο(δείτε το εδώ) να μιλάει από μόνο του.

«Τις καλημέρες μας», γράφει στην ανάρτησή της η γνωστή influencer.

Βόλτα στις κούνιες για Μπόμπα Τανιμανίδη και δίδυμες