Λάμπει από ευτυχία η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η μικρή απόδραση μέσα στην πόλη με τα παιδιά της

Η ανάρτησή της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το που τελειώνει η εκπομπή της, Happy Day, επιστρέφει στο σπίτι της και στην αγκαλιά των παιδιών της και προσπαθεί να περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να αναπληρώσει τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας που χάθηκαν (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της).

Τα Σαββατοκύριακα, λοιπόν, που είναι μέρες ελεύθερες για όλη την οικογένεια, έχει αποφασίσει να κάνει μαζί τους όσα δεν μπορούν μέσα στη βδομάδα. Έτσι, το Σάββατο 22/10, η ίδια αποφάσισε να πάρει τον γιο και τις κόρες της, μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και να επισκεφθούν το Πολεμικό Μουσείο, ώστε και να διασκεδάσουν, αλλά και να εκπαιδευτούν.

Η οικογενειακή βόλτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις στιγμές τους έξω από τον χώρο του μουσείου, συγκεντρώνοντας πολλά like και σχόλια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδί
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή βόλτα
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

11 χρόνια παντρεμένοι - Η φωτογραφία της με τον Θέμη Σοφό για την επέτειό τους

Πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η μέρα στις 25/6 για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό, καθώς γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους, με το ζευγάρι να είναι παντρεμένο 11 χρόνια!

Η όμορφη παρουσιάστρια συχνά πυκνά μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και τα παιδιά της, στους οποίους πάντα φροντίζει να διαθέτει όλο τον ελεύθερό της χρόνο, παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με την οικογένεια πρόσφατα να ταξιδεύει ως την Κύθνο.

Έτσι λοιπόν, η Σταματίνα, με αφορμή την επέτειο γάμου τους, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από το μυστήριο, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας! 25/06/11».

 Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό για την επέτειο γάμου τους