Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε - Με ξανθό πλατινέ μαλλί η Καλομοίρα

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Καλομοίρα
Instagram / Καλομοίρα

Η Καλομοίρα διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της με τον σύζυγο και τα παιδιά της στην πλατφόρμα, επικοινωνώντας παράλληλα και με το κοινό της, όσο είναι δυνατόν και όποτε βρίσκει χρόνο.

Το καλοκαίρι, για παράδειγμα, δημοσίευε συχνά φωτογραφίες της με μπικίνι, "τρελαίνοντας" τους ακόλουθούς της για το σώμα που έχει μετά από τρεις γέννες, όμως τώρα που χειμωνιάζει σιγά σιγά αλλάζει το περιεχόμενό της. Μαζί με το περιεχόμενο, άλλαξε και τα μαλλιά της.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η γυναίκα που γνωρίζαμε τόσο καιρό με τα μακριά καστανά μαλλιά της θα γινόταν ξανθιά και, μάλιστα, πλατινέ ξανθιά. Το επιβεβαίωσε, ωστόσο, η ίδια μέσα από το προφίλ της.

Η Καλομοίρα έγινε ξανθιά

«Μήπως οι ξανθές διασκεδάζουν πιο πολύ; Ας το μάθουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Καλομοίρα ξανθιά
Instagram / Καλομοίρα

Τα "έσπασε" μέχρι πρωίας με τον σύζυγό της στα μπουζούκια

Στην Ελλάδα βρέθηκε πριν λίγο καιρό η Καλομοίρα μαζί με την οικογένεια της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεις, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία.

Έχοντας λοιπόν βρει ελεύθερο χρόνο, η τραγουδίστρια αποφάσισε να το... ρίξει έξω. Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Teatro μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Καλομοίρα εντυπωσιακή όπως πάντα, επέλεξε να φορέσει ένα καφέ στενό δερμάτινο κολάν, το οποίο συνδύασε με μαύρο τοπάκι. Μαζί με τον σύζυγό της, πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό και τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Καλομοίρα Μπουσάλης Teatro

Καλομοίρα Μπουσάλης βραδινή έξοδος

Καλομοίρα Μπουσάλης μπουζούκια

Μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο έχουν περάσει και την κρίση τους. «Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν.

Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά», είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο People.