Τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο της Μάρθας Καραγιάννη - Ρίγη συγκίνσης με την ανάρτηση της Ντόρας Δούμα

«Όλα σε θυμίζουν όπου και να γυρίσω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στις 18 Σεπτεμβρίου έφυγε από την ζωή η Μάρθα Καραγιάννη σε ηλικία μόλις 82 ετών, προκαλώντας τεράστια θλίψη τόσο στους κοντινούς της ανρθώπους όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο -δείτε εδώ τα τελευταία της λόγια λίγο πριν απεβιώσει.

Να τονίσουμε πως η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ στη συνέχεια η σορός της αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα -δείτε εδώ την στιγμή που ο Δημήτρης Σούρας μεταφέρει την τεφρά της στο γραφείο του.

Μεταξύ άλλων, η πολύ καλή φίλη της αλλά και συγκάτοικός της, Ντόρα Δούμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γνωστοποίησε πως έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο της ηθοποιού σε στενό κύκλο

Τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο της Μάρθας Καραγιάννη

Αποκαλύφθηκε λίγο μετά τον θάνατό της: Το μεγάλο παράπονο που είχε η Μάρθα Καραγιάννη

Στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 20/8 ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μάρθα Καραγιάννη και την καλλιτεχνική της πορεία.

«Ήταν ένα σπάνιο πλάσμα… Ξεκίνησε με το χορό πολύ μικρή… Συγχρόνως ήταν και καταπληκτική κωμικός. Δεν είναι εύκολο να δεχτεί ο κόσμος να γίνουν κωμικοί οι όμορφοι άνθρωποι. Ειδικά μια γυναίκα αν είναι θελκτική, δύσκολα την παίρνουν στα σοβαρά σαν κωμικό. Η Μάρθα τα κατάφερε. Δεν υπήρξε απλά μια όμορφη γυναίκα αλλά ένα σύμβολο του σ@ξ.

Είχε παράπονο ότι έμεναν εντυπωσιασμένοι από την εικόνα που είχε και δεν της έδιναν να παίξει κάτι πιο δραματικό ή κάτι διαφορετικό. Όταν κάποιος της το πρότεινε, τον λάτρευε που της έδινε αυτήν την ευκαιρία» αποκάλυψε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.