Αποτεφρώθηκε η σορός της Μάρθας Καραγιάννη - Η στιγμή που ο Δημήτρης Σούρας μεταφέρει την τεφρά της στο γραφείο του

Θα την σκορπίσουν στην θάλασσα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποτεφρώθηκε η σορός της Μάρθας Καραγιάννη - Η στιγμή που ο Δημήτρης Σούρας μεταφέρει την τεφρά της στο γραφείο του

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες 22/9 το μεσημέρι φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες την Μάρθα Καραγιάννη στο Α’ Νεκροταφείο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18/9 σε ηλικία 82 ετών.

Αποτεφρώθηκε η σορός της Μάρθας Καραγιάννη

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ως τελευταία επιθυμία να αποτεφρωθεί και παρά το γεγονός πως υπήρξε πρόβλημα με τις Αρχές, τελικά εκπληρώθηκε και η σορός αποτεφρώθηκε στην Ριτσώνα.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε έξω από το γραφείο του Δημήτρη Σούρα, όπου απαθανάτισε τον ψυχίατρο, τη σύζυγό του Ελένη και την φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, να μεταφέρουν την τέφρα της λίγο μετά την αποτέφρωσή της.

Η Ντόρα Δούμα, είπε μάλιστα: «Ότι έχω κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι με εντολή της Μάρθας. Ακόμη και για την παρέα που ήρθα εδώ. Δεν έκανα τίποτα από μόνη μου, ακολουθώ κατά γράμμα ότι μου είχε πει.

Η Μάρθα έφυγε μιλώντας με τον κ. Σούρα και με εμένα. Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τον τρόπο που θα φύγει. Και να διευκρινίσω ότι ήταν πιο Χριστιανή και από τους Χριστιανούς. Δεν χρειάζεται να πω κάτι, η Μάρθα ξέρει».

Απαρηγόρητος ο πρώην σύντροφος της, Βασίλης Κωνσταντίνου στην κηδεία της

Συντετριμμένος, πέρα από την Ζωζώ Σαπουτζάκη, ήταν και ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως η «δικιά του Μάρθα» δεν είναι πια εδώ.

«Τι να σας πω. Να πω το αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη είναι δύσκολο… Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να πω στη Μάρθα Καραγιάννη αντίο. Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που έγινε μία δυνατή φιλία, οικογένεια. Από τότε που γνώρισα τη Μάρθα έγινα πιο σοβαρός», είπε χαρακτηριστικά.