Ξέσπασε η Σμαράγδα Καρύδη για την υπόθεση στον Κολωνό: «Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ο διασυρμός;»

«Θα πάρει κάποιος την ευθύνη να το σταματήσει;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια αναφορικά με την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό καθώς έχει συγκλονίσει για τα καλά το Πανελλήνιο. Να τονίσουμε πως ο τρίτος μαστροπός που πρόκειται για έναν 25χρονο έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές.

Μεταξύ άλλων, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν ξεσπάσει μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Ανάμεσά τους είναι και η Σμαράγδα Καρύδη η οποία εξέφρασε καθαρά τον θυμό της.

Το ξέσπασμα της Σμαράγδας Καρύδη για την υπόθεση στον Κολωνό

«Τι θα γίνει τώρα; Θα ακούσουμε κι άλλους διαλόγους, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, φωτογραφίες και μηνύματα; Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ο διασυρμός ενός κακοποιημένου παιδιού με το πρόσχημα του ρεπορτάζ; Δημοσιογράφοι, καναλάρχες, site, ανακριτές, αστυνομία, ΕΣΡ, υπουργοί, πρωθυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι και παντός τύπου ανεύθυνοι-υπεύθυνοι θα το συνεχίσετε για πολύ αυτό;

Θα πάρει κάποιος την ευθύνη να το σταματήσει; Κι αν δεν γίνει μήπως η ευθύνη πια είναι και σε μας; Εμείς που παρακολουθούμε όλο αυτό, κουνάμε αγανακτισμένοι τα κεφάλια και σεις από την οθόνη και μεις από το σπίτι και μετά πάμε ανακουφισμένοι για ύπνο στα κρεβατάκια μας».

Η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

Το μήνυμα που "αποτελείωσε" την μητέρα της ανήλικης

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό δεν έχουν τέλος, αφού νωρίτερα το Σάββατο 22/10 αναγνωρίστηκε και ο τρίτος μαστροπός της ανήλικης. Όσο, όμως, αναμένεται να εντοπιστεί και να βγει το ένταλμα για την σύλληψή του, έρχονται στο φως νέες συνομιλίες της 37χρονης μητέρας με την κόρη της, οι οποίες την "καίνε".

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία ανακάλυψε έναν διάλογο ανάμεσά τους, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν η θεία της μικρής ανακαλύψει την αλήθεια. Σε αυτόν φαίνεται πως η 12χρονη αποκαλύπτει στη μητέρα της πως η θεία της έψαξε το κινητό της, αλλά εκείνη είχε προλάβει να σβήσει τα "περίεργα" μηνύματα που είχε σε αυτό. Υπενθυμίζεται πως την συσκευή αυτή της την είχε αγοράσει ο 53χρονος δράστης για να την ελέγχει και να της κλείνει τα "ραντεβού".

Ο διάλογος:

12χρονη: Είπε στην θεία μ(…). Δεν μπορώ να σου πω τώρα, το πρωί. Να ψάξει το κινητό εγώ το έδωσα.

Μητέρα: Τι μ(…); Και τι σου είπε;

12χρονη: Τα έσβησα τα μηνύματα που είχα και το έδωσα.