Κολωνός: «Δεν είναι πελάτες, είναι βιαστές» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Νικολέττα Καρρά

«213 τέρατα ασέλγησαν σε ένα παιδί;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Νικολέττα Καρρά παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο, Μαρία Ανδρέου για το ένθετο "Enjoy" όπου η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό καθώς ολοένα και περισσότερες εξελίξεις βγαίνουν στην επιφάνεια -ταυτοποιήθηκε και τρίτος μαστροπός στην υπόθεση.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Καρρά

«Το τελευταίο γεγονός με το 12χρονο κοριτσάκι και τους βιαστές είναι θλιβερό, τραγικό, ντροπή για την κοινωνία μας. Πιστεύω ότι στην επαρχία τα παλιά χρόνια γίνονταν ανάλογα εγκλήματα, αλλά θάβονταν. Τώρα με το metoo, και να ένα καλό που έκανε το κίνημα αυτό, βγαίνουν όλες αυτές οι βρομιές στη φόρα. Καταγγέλλεται η βία και τιμωρείται ο ένοχος. Για μένα, αν η τιμωρία είναι βαριά, κανείς δεν θα άγγιζε τον αδύναμο, γυναίκα, παιδί. Βαριά και παραδειγματική.

Επειδή έχουν ξεφύγει τα πράγματα, η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αυστηρή. Πλέον έχουμε αρρωστήσει όλοι με όσα νοσηρά μαθαίνουμε. Τόση ασχήμια… 213 τέρατα ασέλγησαν σε ένα παιδί; Αυτοί είναι βιαστές. Δεν είναι πελάτες. Πελάτες είναι αυτοί που πάνε με ενήλικη σε νόμιμο οίκο ανοχής. Εδώ μιλάμε για βιαστές. Κυκλοφορούν αυτοί οι άνθρωποι δίπλα μας, ανάμεσά μας; 213 άτομα πήγαν με ένα παιδί με ποια συνείδηση;

Μια κοινωνία που δεν προστατεύει τα παιδιά νοσεί βαθιά. Πώς αγαπάμε τα παιδιά; Λοιπόν, όλα στο φως, μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και έμπρακτη συμμετοχή για μια καλύτερη κοινωνία. Φτάνει έως εδώ με τη συγκάλυψη εγκλημάτων. Ας ταρακουνηθούν τα πάντα. Φτάσαμε στον πάτο».

Φωτογραφία της Νικολέττας Καρρά

Η εντολή του 53χρονου στην 12χρονη που προκαλεί ανατριχίλα

Την ίδια στιγμή, νέες λεπτομέρειες αναφορικά με τη συμπεριφορά του 53χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας αποκαλύπτει νέα μαρτυρία γείτονα στην περιοχή του Κολωνού.

Ο γείτονας θυμάται χαρακτηριστικά μία ημέρα που βρισκόταν στο μαγαζί του 53χρονου και έβρισε τη 12χρονη, η οποία ωστόσο δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται ή να δυσανασχετεί. «Μία φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση» αναφέρει.

«Σκάσε μωρή και δούλευε» της έλεγε.

Αποκαλύπτει την ίδια ώρα πως ο 53χρονος συνήθιζε να κάθεται και να παίζει με παιδιά και με τα αδέρφια της 12χρονης. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την ηλικία του ανηλίκου, ο γείτονας δηλώνει πως φαινόταν για παιδί 11 με 12 χρονών.

Αναφορικά με τη μητέρα λέει πως την είχε δει μία φορά να συνομιλεί με τον κατηγορούμενο.