«Είναι πολύ φρέσκο...» - Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και επιβεβαίωσε το χωρισμό του

Οριστικό τέλος για αγαπημένο ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι πολύ φρέσκο...» - Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και επιβεβαίωσε το χωρισμό του

Σαν "βόμβα" έσκασε ένας νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz περίπου ενάμιση χρόνο μετά το γάμο (δείτε φωτογραφίες) και την απόκτηση ενός παιδιού. Η είδηση έγινε γνωστή πριν από μερικές ώρες με τις σχετικά πληροφορίες για το διαζύγιο τους.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και παρόλο που επιβεβαίωσε την είδηση δεν θέλησε να επεκταθεί, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.

Αυτός χώρισε και το επιβεβαίωσε

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος χώρισε από την σύζυγο και μητέρα του παιδιού του.

«Είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά θα πω ένα ναι ή ένα όχι. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Το μόνο που μπορώ να σου πω γιατί τα πράγματα είναι πολύ φρέσκα είναι ότι η Ελένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που μου στάθηκε πολύ που την αγάπησα πολύ και την αγαπώ πολύ. Είναι πραγματικά ένας άνθρωπος με πάρα πολλά χαρίσματα, είναι μια εξαιρετική μητέρα.

Πάντα θα την αγαπώ, πάντα θα την εκτιμώ. Όταν δύο άνθρωποι δεν καταφέρνουν να είναι μαζί ως σύντροφοι, έχουν χρέος να είναι μαζί για το παιδί. Αλλά θα ήθελα αυτή τη στιγμή να μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι κάτι πολύ φρέσκο και κάτι που πονάει πολύ. Η αγάπη δεν φτάνει ποτέ στο τέλος», είπε αρχικά.

«Θα κάνω ότι μπορώ τουλάχιστον για να έχουμε μια σχέση, το οποίο βέβαια θέλει το χρόνο του, ώστε και οι δυο μας, ο καθένας με το ρόλο του, να μεγαλώσουμε ένα υγιές κι ένα ευτυχισμένο κορίτσι, το οποίο είναι ένα δώρο θεού που μας ήρθε», ολοκλήρωσε.

Η φωτογραφία με το νεογέννητο

Λίγες ώρες μετά την γέννα, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού και συνόδευσε την φωτογραφία με μια συγκινητική λεζάντα:

«Μόλις ήρθε στον κόσμο η κορούλα μας!! 3 κιλά, υγιέστατη και κούκλα!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον καλό μας φίλο και κορυφαίο γιατρό Alexandros D. Tzeferakos αλλα και στο φιλαράκι μας, τη μαία μας ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΞΥΠΟΛΙΤΙΔΗ για την αγάπη τους!! Μας έδωσαν αγκαλιά μια σωστή πριγκίπισσα. Το πιο μεγάλο όμως ευχαριστώ το οφείλω στον άνθρωπο μου ,τη γυναικάρα μου, την Eleni μου που μου χάρισε το πιο πολύτιμο δώρο, τη Μεταξία μας… Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Τώρα σίγουρα θα έχουμε μια καλή χρονιά!!».

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του Γρηγόρη Μπιθικώτση