Ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star - Πολύ ευχάριστα νέα για την Μαριέττα Χρουσαλά

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram.mariettachrousala
Instagram.mariettachrousala

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την Μαριέττα Χρουσαλά μετέφερε η εκπομπή Breakfast@Star σήμερα Δευτέρα 24/10. H πρώην παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση καθώς έχει επικεντρωθεί στην οικογένεια της, κάνοντας ταξίδια με το χλιδάτο σκάφος τους και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση για την Μαριέττα Χρουσαλά

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του STAR όμως, η Μαριέττα επιστρέφει στην τηλεόραση για μια μοναδική εμφάνιση που σίγουρα θα σχολιαστεί πολύ έντονα.

Πρόκειται να παρουσιάσει το απόλυτο fashion event της χώρας, τα Madwalk 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του tae kwon do στο Φάληρο.

Η βίλα που αγόρασαν με το σύζυγό της, Λέων Πατίτσα στο Μαϊάμι

Ο Λέων Πατίτσας συνεχίζει τις επιχειρηματικές του κινήσεις και όχι μόνο εντός Ελλάδας. Ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά πρόσθεσε στην περιουσία του μια φοβερή βίλα αξίας 17.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι.

Ο Πατίτσας, που κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία μετά το θάνατο του πατέρα του, μέσω θυγατρικής του αγόρασε το σπίτι οκτώ υπνοδωματίων στην οδό 225 North Hibiscus Drive στο Μαϊάμι έναντι 11.4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία.

Η City National Bank of Florida παρείχε δάνειο ύψους 11.4 εκατ. δολαρίων στο επενδυτικό fund, του οποίου ηγούνταν ο Μάικλ Σκοτ από το Beverly Hills και ο Πατίτσας ως διαχειριστής. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, με τον Σκοτ να είναι επενδυτής κατά κύριο λόγο σε κινητά σπίτια.

Σύμφωνα με το Realtor.com, το ακίνητο διαθέτει πέντε μπάνια και εκτείνεται σε 7.050 τετραγωνικά μέτρα. Κατασκευάστηκε το 1934 σε έκταση 0.6 στρεμμάτων και διαθέτει στέγη από βαρελότο και εξωτερικούς τοίχους σε σομόν χρώμα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της Redfin.

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr