Πατίτσας - Χρουσαλά συνεχίζουν τις διακοπές τους! Φωτογραφίες με τα μαγιό τους πάνω στο χλιδάτο γιοτ τους

Ξένοιαστες διακοπές για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πατίτσας - Χρουσαλά συνεχίζουν τις διακοπές τους! Φωτογραφίες με τα μαγιό τους πάνω στο χλιδάτο γιοτ τους

Οι διακοπές για την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέων Πατίτσα συνεχίζονται κανονικά παρόλο που έχει μπει Σεπτέμβρης. Το ζευγάρι μαζί με την οικογένεια του και το χλιδάτο γιοτ του απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των Ανέμων.

Φέτος πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τους στην Μύκονο (δείτε το απίστευτο σπίτι τους), ενώ γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους μαζί με τους φίλους τους κάνοντας τους με γιοτ στα νησιά της Ελλάδος.

Οι φωτογραφίες Πατίτσα - Χρουσαλά από το γιο γιοτ τους

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσα απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του YOU να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα μαζί και με τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια με πολύχρωμο μπικίνι αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με την απίστευτη σιλουέτα της, ακόμη και μετά την γέννηση των παιδιών της.

Πατίτσας Χρουσαλά γιοτ
NDPPHOTO

Πατίτσας Χρουσαλά Μύκονος
NDPPHOTO

Πατίτσας γιοτ
NDPPHOTO

Άλλος άνθρωπος στο ξεκίνημα της καριέρας της

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι φέτος θα συμπληρώσει 12 χρόνια γάμου. (Δείτε εδώ την πραγματική διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους).

Από την άλλη, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου αρκετά συχνά της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μεταξύ άλλων, Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό Diva, όταν ήταν 20 ετών.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, ωστόσο η ίδια παραμένει άκρως εντυπωσιακή. Να τονίσουμε πως στα καλλιστεία του 2003, στέφθηκε Σταρ Ελλάς και έπειτα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.