Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Φώτη Σπύρου για τον Κολωνό - «Ήταν να βαφτίσω το ένα κοριτσάκι της οικογένειας»

«Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πάρα πολύ περίεργα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκάλυψη

Το πρωί της Δευτέρας (24/10) μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Σπύρου όπου μίλησε για την υπόθεση στον Κολωνό καθώς έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς ταυτοποιήθηκε και ο τρίτος μαστροπός. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη αναφορικά με την οικογένεια της ανήλικης

Οι δηλώσεις του Φώτη Σπύρου για την υπόθεση στον Κολωνό

«Γνωρίζω την οικογένεια αυτή, πριν πολλά χρόνια ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία με έναν κολλητό μου φίλο. Γνώριζα τα παιδιά και κάποια στιγμή είχαμε πει για να βαφτίσω ένα κοριτσάκι αλλά δεν πρόκειται για την 12χρονη σήμερα.

Απομακρυνθήκαμε. Αυτή η μάνα προσπαθούσε να ελέγξει τα παιδιά με όσες δυνάμεις είχε. Όταν αυτός ο άνθρωπος, ο πατέρας, δεν άφηνε επίδομα για επίδομα, δεν άφηνε τρόφιμο για τρόφιμο, δεν άφηνε τίποτα μα τίποτα, δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει. Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πάρα πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μία ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε όσο μπορούσε».

Το μήνυμα που "αποτελείωσε" την μητέρα της ανήλικης

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό δεν έχουν τέλος, αφού νωρίτερα το Σάββατο 22/10 αναγνωρίστηκε και ο τρίτος μαστροπός της ανήλικης. Όσο, όμως, αναμένεται να εντοπιστεί και να βγει το ένταλμα για την σύλληψή του, έρχονται στο φως νέες συνομιλίες της 37χρονης μητέρας με την κόρη της, οι οποίες την "καίνε".

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία ανακάλυψε έναν διάλογο ανάμεσά τους, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν η θεία της μικρής ανακαλύψει την αλήθεια. Σε αυτόν φαίνεται πως η 12χρονη αποκαλύπτει στη μητέρα της πως η θεία της έψαξε το κινητό της, αλλά εκείνη είχε προλάβει να σβήσει τα "περίεργα" μηνύματα που είχε σε αυτό. Υπενθυμίζεται πως την συσκευή αυτή της την είχε αγοράσει ο 53χρονος δράστης για να την ελέγχει και να της κλείνει τα "ραντεβού".

Ο διάλογος:

12χρονη: Είπε στην θεία μ(…). Δεν μπορώ να σου πω τώρα, το πρωί. Να ψάξει το κινητό εγώ το έδωσα.

Μητέρα: Τι μ(…); Και τι σου είπε;

12χρονη: Τα έσβησα τα μηνύματα που είχα και το έδωσα.