Breakfast@star: «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις» - Απίστευτο περιστατικό με Χριστίνα Κολέτσα και Ελένη Χατζίδου

Άφωνοι όλοι στο πλατό της εκπομπής του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Breakfast@star: «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις» - Απίστευτο περιστατικό με Χριστίνα Κολέτσα και Ελένη Χατζίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@star βρέθηκε η Χριστίνα Κολέτσα η οποία πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από το Asia Express, ωστόσο, επέστρεψε φανερά ανανεωμένη. Η τραγουδίστρια λοιπόν, είχε μια απολαυστική συζήτηση με την Ελένη Χατζίδου.

Οι δυο γυναίκες γνωρίζονται από το Fame Story 4 στο οποίο συμμετείχαν, με την παρουσιάστρια να αποχωρεί πρώτη από το μουσικό σόου.

«Εγώ δούλευα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη και εσύ τραγουδούσες κι έλεγα “μια μέρα θα γίνω σαν κι αυτές εδώ που τραγουδάνε”. Μετά ήμασταν μαζί στο Fame Story 4, το 2006. Εγώ έφυγα πρώτη», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου και τότε ξεκίνησε ο διάλογος.

Η Κολέτσα, η Χατζίδου και ο πλαστικός

  • Ε.Χ.: Ήταν σαν να μην υπήρχαμε εκεί μέσα γιατί μπήκε μέσα η “βόμβα”, η σεξοβόμβα, θα τολμήσω να πω, η οποία έσβησε όλα τα κορίτσια του Fame Story 4.
  • Χ.Κ.: Καρδούλα μου, τι καλή κοπέλα!
  • Ε.Χ.: Και λέω… γιατί να πάω σε αυτό.
  • Χ.Κ.: Πόσο ακομπλεξάριστη, πόσο ακομπλεξάριστη αυτή η γυναίκα.
  • Ε.Χ.: Καλά, κούκλα, κούκλα! Μην κοιτάς τώρα που γύρισε και…
  • Χ.Κ.: Μετά θα μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις.
  • Ε.Χ.: Ρε συ, καλή δουλειά όμως!

Τα tweets για την Κολέτσα

Όπως φαίνεται το Asia Express έχει καταφέρει να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα ήταν άκρως ικανοποιητικά, πόσο μάλλον όταν ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα project των σταθμών κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο -δείτε εδώ αναλυτικά.

Από την άλλη, μετά την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση του Μαρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση όπου δεν κατάφεραν να αντέξουν την πίεση του ριάλιτι, σειρά είχε να μπει στο προσκήνιο και η Χριστίνα Κολέτσα από τους χρήστες του Twitter όπου δεν τους ξεφεύγει τίποτα.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ενημέρωσε τα 8 ζευγάρια πως αυτό που θα τερμάτιζε τελευταίο στο νέο race θα ήταν κι εκείνο που θα αποχωρούσε στο τέλος της αποστολής. Μπορεί η Χριστίνα Κολέτσα να μην έπεισε εύκολα τους οδηγούς για οτοστόπ ωστόσο το πλούσιο μπούστο της έφερε αναταραχή στα σχόλια των twitteράδων.