"Λύγισε" η Άσπα για τον Mad Clio: «Η απώλεια του αδερφού μου ήταν ένα σοκ»

«Τον κουβαλάω πάντα μέσα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το βράδυ της Κυριακής (24/10) η Άσπα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «After Dark» όπου την υποδέχτηκε ο Θέμης Γεωργαντάς. Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι αλλά και για τον αδερφό της, Mad Clip ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο -δείτε εδώ το τραγούδι που του είχε αφιερώσει.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Άσπας για τον Mad Clip

«Ήταν σοκ, δεν το συζητάμε και η απώλεια δεν υπάρχει ούτε και θα αναπληρωθεί και ποτέ. Απλά, επειδή ήμουν εγώ με την μητέρα μου μόνο, έπρεπε μία από τις δύο να είναι πιο δυνατή για την άλλη ώστε να στηρίξει η μία την άλλη. Αυτό.

«Δυστυχώς είναι ένα γεγονός που εννοείται ότι δεν μπορεί να αλλάξει οπότε εγώ συνεχίζω και πιστεύω ότι αυτό θα ήθελε και ο αδελφός μου. Να συνεχίσω και να κάνω αυτό που αγαπάω. Δεν νομίζω ότι προσβάλλω κανέναν. Αυτό, να συνεχίσουμε με χαμόγελο και αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά θα ήθελε και εκείνος.

Δεν ξέρω άμα είναι πιο εύκολο λόγω του επαγγέλματος που κάνει ο αδελφός μου αλλά τον νιώθω ακόμα πολύ ζωντανό μέσα από την μουσική του. Επειδή παίζονται πάρα πολύ ακόμα τα τραγούδια του, νομίζω πως είναι ένα πλεονέκτημα που άλλοι άνθρωποι δεν το έχουν. Μπορώ ακόμα να βάλω ένα τραγούδι και να ακούσω τη φωνή του ή να βάλω μια συνέντευξη και να τον δω».

«Τον κουβαλάω σε ότι κάνω»

Στον Τάσο Ριζόπουλο και το μικρόφωνο της Music Events live by Cosmoradio μίλησε η Άσπα από την Θεσσαλονίκη, με την ίδια να αναφέρεται τόσο στην πρόταση που δέχθηκε αλλά αρνήθηκε από το J2US καθώς και την δύναμη που νιώθει από τον αδελφό της, Mad Clip, για τον οποίο φυσικά μιλάει πολύ συχνά.

Αναφορικά με το μουσικό σόου, «Απλά δεν ήμουν έτοιμη για το J2US ώστε να εκτεθώ τόσο πολύ τηλεοπτικά και το άφησα για φέτος. Τον αδελφό μου, τον Mad Clip τον έχω πάντα μέσα μου και τον κουβαλάω σε ότι κάνω. Οπότε και σίγουρα, σε κάθε νέο μου βήμα, νιώθω μια δύναμη επάνω μου.

Ποτέ δεν λέω ποτέ, είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν είμαι απόλυτη οπότε σίγουρα και θα σκεφτόμουν μια πρόταση για να βρεθώ στην Eurovision».