Ανατριχιαστικό - Η Άσπα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι ως φόρο τιμής στον Mad Clip

Πολύ συγκινητικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατριχιαστικό - Η Άσπα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι ως φόρο τιμής στον Mad Clip

Σήμερα 28/6 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι μεγάλης συναισθηματικής αξίας για όλους με τραγουδιστές τον Mad Clip και την αδερφή του, Άσπα. Συγκεκριμένα, ο αδικοχαμένος τράπερ ηχογράφησε πέρσι το καλοκαίρι το εν λόγω τραγούδι, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα ως φόρος τιμής.

Το τραγούδι του Mad Clip με την αδερφή του, Άσπα

«Το “Oh No” είναι ένα τραγούδι πολύ σημαντικό για εμένα αφού είναι σε συνεργασία με τον αδερφό μου! Θυμάμαι το ηχογραφήσαμε πέρσι και ανυπομονούσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας από την πρώτη στιγμή!

Για ‘σένα αδερφέ μου… «πάμε να τους πάρουμε όλα» όπως έλεγες και εσύ», είπε χαρακτηριστικά η Άσπα, η οποία μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αδερφό της στα φετινά MAD VMA.

Η τελευταία επιθυμία του Mad clip πριν φύγει από τη ζωή - Το αποκάλυψε συγκινημένη η αδερφή του

O ξαφνικός θάνατος του Madclip σε τόσο μικρή ηλικία και σε μία φάση, που η καριέρα του ήταν στο πικ της θα είναι κάτι, που θα στεναχωρεί πάντα το κοινό που τον λάτρεψε αλλά και την οικογένεια του. Η είσοδος όμως της αδερφής του Άσπα στο χώρο, έχει μειώσει σε ένα σημείο τον πόνο της απουσίας του.

Η νεαρή τραγουδίστρια κάνει τα πρώτα της βήματα και την Τετάρτη 25/5 παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο The 2night show, μιλώντας φανερά συγκινημένη για τον αδερφό της. Στη συνέχεια μάλιστα, μιας και ήταν πολύ κοντά του, αποκάλυψε πως τελευταία του επιθυμία ήταν να μπει η αδερφή του στον χώρο του τραγουδιού, αφού την πίστευε πάρα πολύ.

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο» είπε η Άσπα και συνέχισε:

Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Πήγαινα στα πρώτα του live, όταν ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Μπορεί”. Για τη μητέρα μου ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα. Της θυμίζει τον αδερφό μου ο χώρος και είναι λίγο δύσκολο. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και αυτό την ανησυχεί».