Αγνώριστη η Σμαράγδα Καρύδη - Η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της που άφησε τους πάντες άφωνους

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός κατά καιρούς επιλέγει να εκφέρει την άποψή της και για θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη -δείτε εδώ το ξέσπασμά της αναφορικά με την υπόθεση στον Κολωνό.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση και να αποκαλύψει στους followers της, την ριζική αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Σμαράγδα Καρύδη έκανε μια τεράστια αλλαγή αφού από ξανθιά αποφάσισε να γίνει τζίντζερ. Μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησης δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Όχι ναι δε το φοβήθηκα
Φέτος το χειμώνα ο ήλιος θα δύει στο κεφάλι μου. Κι ότι γίνει…».

Η εντυπωσιακή αλλαγή της Σμαράγδας Καρύδη

"Εγκεφαλικά" με το κορμί της Σμαράγδας Καρύδη στα 53 της! Η φωτογραφία που μοιράστηκε με αφορμή τα γενέθλιά της

Δεν της αρέσουν τα στημένα πλάνα και σίγουρα όπως έχουμε ήδη δει, ούτε οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες, μιας και κάθε ανάρτησή της δείχνει το πόσο δεν χρειάζεται να πειράξει ή να παραποιήσει τίποτα στις φωτογραφίες της, καθώς είναι κορμάρα!

Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη, η οποία με αφορμή τα γενέθλια της την Τρίτη 10/8, μοιράστηκε το γεγονός δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της στα social media, με ένα μήνυμα όλο νόημα προς όλους!

Η ηθοποιός φόρεσε ένα πολύχρωμο μπικίνι και πόζαρε χαμογελαστή και όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό, γράφοντας: «Αν θέλετε να μου ευχηθείτε να ζήσω υγιής κι ευτυχής για το υπόλοιπο του βίου μου μπορείτε να το κάνετε εδώ. Ή οτιδήποτε άλλο έχετε ευχαρίστηση. Θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά.

Γιατί ξέρετε το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί εκτός των άλλων πρέπει και να ωριμάζεις κι αυτό καμιά φορά είναι το πιο επώδυνο από όλα. Αλλά κι ωραίο. Ωραίο γιατί έρχεται τη σωστή ώρα».