Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Αν μπορούσα να πάρω παραπάνω από 5.000 την εβδομάδα θα...»

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Αν μπορούσα να πάρω παραπάνω από 5.000 την εβδομάδα θα...»

Στην κάμερα της εκπομπής, «Open Weekend» παραχώρησε δηλώσεις ο Τριαντάφυλλος ο οποίος αναφέρθηκε στις αμοιβές των παικτών και στα ραντεβού που έχει κάνει με την παραγωγή αναφορικά με το Survivor All Star. Όπως είναι φυσικό, οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς μιας και ολοένα και περισσότερα πρόσωπα φαίνεται να συζητούν με τον Τούρκο παραγωγό.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star

«Το να πάω στο Survivor All Star δεν είναι θέμα χρημάτων. Τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα είναι πολύ καλά λεφτά. Αν μπορούσα να πάρω παραπάνω από 5.000 την εβδομάδα, θα το ήθελα. Έχω κάνει έξι ραντεβού με την παραγωγή, πάω και πίνω καφέ γιατί είμαι… πρόεδρος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλω να είναι στο All Star σαν παίκτης, ας γίνει παρουσιαστής μετά. Αν πάει ο Ντάνος, θα πάω κι εγώ. Δεν μπορώ να αφήσω ξανά την οικογένειά μου και να φύγω».

Τέλος στην κόντρα Τριαντάφυλλου και Μαρτίκα - "Τα έλυσαν" στον αέρα της Super Κατερίνα

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 19/10, βρέθηκαν οι πρώην παίκτες του Survivor 5, Τριαντάφυλλος και Σπύρος Μαρτίκας.

Οι δυο τους είχαν δημιουργήσει μία μικρή κόντρα μεταξύ τους, εξαιτίας κάποιων σχολίων από την μεριά του φαρμακοποιού προς τον τραγουδιστή και παρόλο που ο πρώτος είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, αποφάσισαν να λύσουν το θέμα μια και καλή στον "αέρα" του ALPHA.

«Πες μου τι σε πείραξε. Πες μου πού θίχτηκες με αυτό που είπα. Γυρνάω και λέω ότι ο Τριαντάφυλλος με το Survivor το χειρίστηκε πολύ έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και αναζωπύρωσε την καριέρα του. Ο ίδιος είπε ότι ήταν ο Μέσι του Survivor», είπε αρχικά ο Μαρτίκας.

Και ο τραγουδιστής του απάντησε στη συνέχεια: «Καταρχάς εγώ είχα πει ότι αν κάποιος μπορεί να πάρει λεφτά ας τα πάρει. Δεν είπα ότι εγώ είμαι ο Μέσι αλλά αυτό που είπες εσύ ήταν ότι ήμουν ξεχασμένος και αναζωπυρώθηκε η καριέρα μου. Θέλω να σου πω ότι δεν ήμουν ποτέ ξεχασμένος στη ζωή μου, δούλευα».

«Αν το είπα αυτό, ήταν άστοχο», συμφώνησε στο τέλος ο φαρμακοποιός.