Ελάχιστοι το έχουν προσέξει - Αυτή είναι η σύντροφος του Κώστα Νικούλι που συμμετέχει στο Μαύρο Ρόδο

Ο ρόλος που ενσαρκώνει στην νέα σειρά του Mega

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελάχιστοι το έχουν προσέξει - Αυτή είναι η σύντροφος του Κώστα Νικούλι που συμμετέχει στο Μαύρο Ρόδο

Ένας από τους ηθοποιούς που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τον Σασμό και έγινε ευρύς στο κοινό ήταν ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος είναι εξαιρετικά ταλαντούχος. Μάλιστα, ο ίδιος είναι και ερωτευμένος και αρκετές φορές έχει μιλήσει για την αγαπημένη του -δείτε εδώ αποκλειστικές τους φωτογραφίες σε τρυφερά τετ α τετ-.

Η σύντροφος του Κώστα Νικούλι που συμμετέχει φέτος στο Μαύρο Ρόδο

Λίγοι όμως έχουν παρατηρήσει πως ο σύντροφος του Κώστα Νικούλη φέτος συμμετέχει στο «Μαύρο Ρόδο». Ο λόγος για την Κατερίνα Μαούτσου, η οποία ενσαρκώνει την τραγουδίστρια «Νατάσσα» που τραγουδά στο νυχτερινό κέντρο του «Θέμη Καστρινού».

Η Κατερίνα Μαούτσου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι 35 ετών. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2010. Είναι επίσης απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Aθηνών. Έχει παίξει στο θέατρο του Ν. Κόσμου στις παραστάσεις “Εκκλησιάζουσες”, “Ταξιδεύοντας με το μπαμπά μου” σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, και “Το αίνιγμα του Τρουλ” σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη.

Η σύντροφος του Κώστα Νικούλι που συμμετέχει φέτος στο Μαύρο Ρόδο
Instagram Kostasnikouli

«Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν Κώστας Νικούλι για την Κατερίνα Μαούτσου.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος πρωταγωνιστής του Σασμού Κώστας Νικούλι, έχει προκαλέσει μόνο θετικές αντιδράσεις. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε στη φίλη και συμπρωταγωνίστρια του Ευγενία Σαμαρά, Yourpetshow είδαμε επιτέλους πολλά σημεία του σπιτιού του!

Ο Κώστας Νικούλι, συζεί με την σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου, 35 ετών σε ένα λιτό, όμορφο κατά τα άλλα και ζεστό σπίτι. Από τη συνέντευξη ξεχωρίζει κανείς, πως ο χώρος αυτός σίγουρα στεγάζει ανθρώπους της τέχνης. Το νεαρό ζευγάρι ηθοποιών, πολύ αγαπημένο στη ζωή, στο φωτεινό αυτό διαμέρισμα φιλοξενεί και τη γάτα τους.

Ο ηθοποιός δεν έχει αποφύγει σε συνεντεύξεις τους και το ενδεχόμενο γάμου, ως κάτι μακρινό βέβαια, ωστόσο έχει αποκαλύψει πως είναι η πρώτη φορά, που συγκατοικεί! Το αποτέλεσμα της κοινής τους ζωής κάνει τον Κώστα Νικούλι, να μη θέλει να φύγει από το σπίτι, μακριά από την αγαπημένη του.

Κώστας Νικούλι: Σπίτι

Κώστας Νικούλι: Σπίτι