«Ήταν η πιο απαιτητική, με δυσκόλεψε πολύ» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για την πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό

«Πιο πολύ γυρνάω στο Αργυρώ παρά στο Χριστίνα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν η πιο απαιτητική, με δυσκόλεψε πολύ» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για την πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 24/10 η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, αναφορικά με τις εξελίξεις στο Σασμό (δείτε εδώ τις αποψινές 24/10 εξελίξεις), αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

«Δεν θα αργήσει να φανεί ότι ο Μαθιός δεν σκότωσε τον Άγγελο. Δεν ξέρω αν η Αργυρώ θα συγχωρήσει ποτέ τον Αστέρη, συνδέονται πολύ γιατί έχουν κοινά βιώματα, τους ενώνει κάτι πολύ μεγάλο. Θα αργήσει να έρθει κοντά ο Αστέρης με το μωρό. Η πιο δύσκολη σκηνή για μένα στον Σασμό ήταν όταν έμαθα τον θάνατο του Πετρή.

Ήταν η πιο απαιτητική σκηνή, με δυσκόλεψε πολύ. Το καλοκαίρι που πήγα διακοπές όλοι με φώναζαν Αργυρώ. Πιο πολύ γυρνάω στο Αργυρώ παρά στο Χριστίνα. Οι περισσότεροι με ρωτούν αν θα τα ξαναβρώ με τον Αστέρη. Στρεσάρομαι εύκολα, αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Πάθαινα κρίσεις άγχους με τη δουλειά. Πλέον προσπαθώ να το κοντρολάρω. Νιώθω άνετα με τον κόσμο. Ένας άνθρωπος μου μίλησε τις προάλλες στο Κολωνάκι και δεν το κατάλαβα.

Και μου έστειλε μήνυμα μετά και μου είπε γιατί είχα ψυχρή συμπεριφορά απέναντί του. Του εξήγησα πως είμαι άνθρωπος όπως όλοι. Με προβληματίζει όταν οι άνθρωποι θέλουν να σε βλέπουν χαρούμενη. Έχουμε κι εμείς τις δύσκολες στιγμές μας. Δεν έχω στα κοντινά μου σχέδια τον γάμο».

Τι είχε πει για τον ρόλο της στον Σασμό

«Θα ήθελα να κάνει πράγματα η ηρωίδα μου που δεν κάνει. Κυρίως μικροαντιδράσεις. Αλλά προσθέτω και αφαιρώ πράγματα και τα φέρνουμε πιο κοντά σε εμάς. Τα βαρύγδουπα πράγματα τα αφαιρώ, θεωρώ ότι δεν πάνε στον ρόλο της Αργυρώς. Όταν υποδύεσαι αρκετό έναν ρόλο, φτάνεις σε σημείο να γνωρίζεις καλύτερα τον ήρωά σου»

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη ότι τα γυρίσματα για τον ρόλο της στον «Σασμό» έχουν γυριστεί στο παιδικό της δωμάτιο.

«Περνούσα πολλές ώρες στο παιδικό δωμάτιο να κάνω γυρίσματα αλλά μου ήταν πολύ οικείο. Δεν έβρισκαν σπίτι για την “Αργυρώ” οπότε το πρότεινα εγώ. Ήταν καρμικό γιατί βρέθηκα στο Μεταξουργείο με μια συνάδελφο και της είπα να κοιτάξουν το σπίτι μου και πήγαν στον πατέρα μου και το έκλεισαν. Είχαν δει τόσα σπίτια και δεν τους άρεσε κανένα».