«Κάποια στιγμή θέλεις...» - Η αποκάλυψη της Δώρας Αναγνωστοπούλου για την πλαστική που ήθελε να κάνει

Τι είπε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας και για τον ρόλο της μητρότητας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάποια στιγμή θέλεις...» - Η αποκάλυψη της Δώρας Αναγνωστοπούλου για την πλαστική που ήθελε να κάνει

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου μίλησε το πρωί της Δευτέρας 24/10 η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας, για τις σπουδές της στην Ιταλία αλλά και για τον ρόλο της μητρότητας.

Οι δηλώσεις της Δώρας Αναγνωστοπούλου

«Είσαι alert όταν είσαι σε διαδικασία κεντρικού δελτίου. Το έκανα αρκετό καιρό, κάποια στιγμή θέλεις να ανασάνεις. Είναι κατά κάποιο τρόπο μία ιδρυματοποίηση το κεντρικό δελτίο».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως στο παρελθόν ήθελε να κάνει επέμβαση στη μύτη της, ενώ ανέφερε πως είχε δεχτεί πιέσεις να γίνει ξανθιά, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

«Έχω βιώσει αμφισβήτηση και από γυναίκες και ίσως πιο έντονα. Οι γυναίκες όταν είναι σκληρές μπορούν να γίνουν πιο σκληρές από τους άντρες, γιατί οι γυναίκες σε όλους τους χώρους κάνουν υπερπροσπάθεια.

Έκανα πολλές τρέλες. Μπαίναμε σε τρένα χωρίς να ξέρουμε που πάμε, κάναμε οτοστόπ με τις φίλες μου… Ήθελα να μείνω στην Ιταλία, γύρισα όμως λόγω ασθένειας του πατέρα μου. Ήταν σημαντικό για εμένα να είμαι μαζί τους.

Είμαι πολύ εργατική. Μπορώ να δουλεύω μέχρι πολύ αργά χωρίς να με πειράζει. Έχω ενοχές όμως για τα παιδιά. Έχει κάτι σημαντικό το παιδί και δεν είσαι εκεί. Θέλεις να διαβάσεις μαζί του αν έχει άγχος, να του κάνεις μία σούπα και δεν είσαι εκεί.

Τα παιδιά για να ανασάνουν θέλουν ελευθερία, θέλουν όμως και όρια. Υπάρχει ένας μαγικός συνδυασμός. Ο Νικόλας, ο μικρός μου γιος, μου έχει διδάξει τη διαπραγμάτευση. Ο μεγάλος, αν και έφηβος, με στηρίζει πολύ. Κάνει ό,τι μπορεί για να με απαλύνει, να μου πάρει το φορτίο», είπε χαρακτηριστικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία πρόσφατα μίλησε και για το εργασιακό μπούλινγκ που έχει δεχτεί.

Λίγα λόγια για τη Δώρα Αναγνωστοπούλου

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι 42 ετών και σπούδασε Κοινωνιολογία στην Ιταλία. Η ίδια ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία στην ΕΡΤ, προλογίζοντας κινηματογραφικές ζώνες.

Μάλιστα, είχε κάνει εκπομπή στη δορυφορική τηλεόραση για των Ελλήνων τις κοινότητες. Όταν άνοιξε και πάλι η δημόσια τηλεόραση ήρθε η πρόταση για τα δελτία ειδήσεων. Ύστερα, το 2020 με το άνοιγμα του νέου Mega, της έγινε πρόταση για το δελτίο ειδήσεων του καναλιού και έτσι, εντάχθηκε στο δυναμικό του Mega

Έχει παρουσιάσει τόσο το απογευματινό όσο και το βραδινό δελτίο με μεγάλη επιτυχία. Παρουσιάζει επίσης την εκπομπή “Mega Stories”. Είναι παντρεμένη και με τον σύζυγό της, Περικλή, έχουν δυο γιούς ηλικίας 13 και 10 χρονών.