Δεκάδες αντιδράσεις στα social media με το βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου με την κόρη της

Ότι πιο γλυκό έχουμε δει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την δουλειά και την καθημερινότητά της.

Η ηθοποιός μάλιστα έχει μια πολύ φορτωμένη καθημερινότητα, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, παρόλα αυτά πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια της και τα δύο της παιδάκια, Μάξιμο και Σιένα αλλά και για τον άντρα της, με τον οποίο είχε πρόσφατα επέτειο.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 24/10 η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insragram ένα βίντεο με την κόρη της, όπου μας δείχνει τα λουλούδια που της έδωσε αλλά και τι ακριβώς της είπε.

«Μου φέρει λουλουδάκια και μου λέει “παπάω”», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου φανερά συγκινημένη.

Το βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου με την κορούλα της

Τι λέει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα επαγγελματικά της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε τυχόν τρίτη εγκυμοσύνη, αφού με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, έχουν ήδη δυο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιένα (δείτε φωτογραφία από το σπίτι τους).

«Το τιμώ το μέρος που έχω μεγαλώσει. Το να μεγαλώνεις στην περιφέρεια είναι όμορφο, αγνό. Ήταν πιο ανέμελα χρόνια χωρίς φόβο, οι γονείς δεν φοβόντουσαν τόσο. 'Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, ήμουν αγρίμι», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να μη χαθεί αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο όταν γνωριστήκαμε. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά, αλλάζει η συνθήκη, προσπαθούμε να κρατάμε τη φλόγα δυνατή. Πάμε για ένα φαγητό, ένα ποτό, συζητάμε. Τα παιδιά είμαι πολύ μικρά, το δεύτερο παιδί το έζησα πιο κουλ, βλέπω ότι τα δεύτερα παιδιά βγαίνουν πιο δυναμικά... Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε το παιδί. Εάν στο μέλλον προκύψει, θα δούμε, δεν είμαστε αρνητικοί. Τα παιδιά είναι μικρά για να σκεφτόμαστε το τρίτο, δεν είμαι έτοιμη γι' αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.