Έχει μπάρμπεκιου και κούνιες - Φωτογραφία από τον όλο γκαζόν κήπο του σπιτιού της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου

Είναι ονειρικός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει μπάρμπεκιου και κούνιες - Φωτογραφία από τον όλο γκαζόν κήπο του σπιτιού της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν δημιουργήσει μια πολύ δεμένη οικογένεια. Τα δυο τους παιδάκια, Μάξιμος και Σιένα είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες τους και λατρεύουν να περνάνε χρόνο μαζί τους, παρόλο που κάνουν και ταξίδια μόνη τους για να κρατάνε τη φλόγα του έρωτα τους αναμμένη.

Την οικογενειακή τους ευτυχία έχουν στεγάσει σε ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι με τεράστιο κήπο. Το εσωτερικό του είναι minimal με το το γκρι χρώμα και το ξύλο να κυριαρχούν στον χώρο - δείτε βίντεο.

Ο κήπος στο σπίτι Μιχόπουλου - Οικονομάκου

Όσον αφορά τον εξωτερικό χώρο ωστόσο, είναι εξίσου εντυπωσιακό. Κάτω έχει γκαζόν, ενώ το ζευγάρι έχει φτιάξει τοποθετήσει και κούνιες για τα παιδιά. Στην μια άκρη βρίσκεται το μπάρμπεκιου όπου ψήνουν όταν κάνουν τραπέζι για αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος σπίτι

To τρυφερό φιλί της ηθοποιού στον επιχειρηματία σύζυγό της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς μαζί έχουν αποκτήσει δυο καρπούς από τον έρωτά τους, τον Μάξιμο και την μικρή Σιέννα όπου αποτελούν προτεραιότητά τους.

Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από τις καθημερινές της δραστηριότητες. Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή ωστόσο που και που δημοσιεύει τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram όπου την βλέπουμε να φιλά στο μάγουλο τον Φίλιππο Μιχόπουλο (δείτε επίσης εδώ πώς γιόρτασαν τα γενέθλιά του).