«Ήμουν στο σούπερ μάρκετ και άκουσα μια μάνα να λέει πόσο...» - Η εξομολόγηση της Σμαράγδας Καρύδη για ένα περιστατικό που της συνέβη

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά άβαφη στον τηλεοπτικό φακό και το αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήμουν στο σούπερ μάρκετ και άκουσα μια μάνα να λέει πόσο...» - Η εξομολόγηση της Σμαράγδας Καρύδη για ένα περιστατικό που της συνέβη

Η Σμαράγδα Καρύδη αποδέχτηκε την πρόκληση της εκπομπής «Mega Stories» και της Δώρας Αναγνωστοπούλου, για να εμφανιστεί για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό φακό, χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ, μιας και δεν διστάζει να μοιράζεται και φωτογραφίες που ποζάρει άβαφη και δίχως φίλτρα.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε λοιπόν άβαφη και μίλησε για τα σεξιστικά στερεότυπα που κατατρέχουν τις γυναίκες ενώ μάλιστα αποκάλυψε κι ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στο σούπερ μάρκετ.

Η εξομολόγηση της Σμαράγδας Καρύδη ένα περιστατικό που της συνέβη

«Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει. Ήμουν σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα λες και δεν είμαι εκεί, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Εκεί άκουγα… Και λένε «Α αυτή είναι! Ιιιι τι άσχημη που είναι!». Έχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ήμουν βαμμένη, ντυμένη, λέω γιατί με κράζουν. Τα αρνητικά σχόλια – δεν με ενοχλούν προσωπικά – αλλά με πειράζουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους.

Λένε «γέρασε και αυτή». Πώς το κάνουν αυτό σε ανθρώπους; Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Πιστεύω ότι αυτό γίνεται επειδή εμείς δεν αγαπάμε τους εαυτούς μας, όταν είμαστε έτσι για αυτό μας βγαίνει κακία και επιθετικότητα στους άλλους» εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός κατά καιρούς επιλέγει να εκφέρει την άποψή της και για θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη -δείτε εδώ το ξέσπασμά της αναφορικά με την υπόθεση στον Κολωνό.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση και να αποκαλύψει στους followers της, την ριζική αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Σμαράγδα Καρύδη έκανε μια τεράστια αλλαγή αφού από ξανθιά αποφάσισε να γίνει τζίντζερ. Μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησης δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Όχι ναι δε το φοβήθηκα
Φέτος το χειμώνα ο ήλιος θα δύει στο κεφάλι μου. Κι ότι γίνει…».