«Ήταν τόσο σοκαρισμένος που...» - Η αντίδραση του πατέρα του Αντώνη Φραγκάκη όταν του είπε για το μόντελινγκ

«Του είχα πει μπαμπά καριέρα το πεζοδρόμιο;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν τόσο σοκαρισμένος που...» - Η αντίδραση του πατέρα του Αντώνη Φραγκάκη όταν του είπε για το μόντελινγκ

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν μίλησε ο Αντώνης Φραγκάκης και αποκάλυψε το πόσο αντίθετος ήταν αρχικά ο πατέρας του στο να ακολουθήσει το δρόμο του μόντελινγκ, για τον οποίο είχε μιλήσει ξανά και στο παρελθόν.

Η αποκάλυψη του Αντώνη Φραγκάκη για τον πατέρα του

«Ο πατέρας μου, όπως κάθε πατέρας εκείνη την εποχή, ήθελε να σπουδάσω. Το ήθελε τόσο πολύ, που κι εγώ νόμιζα ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά μόνο μέσα από το Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο. Όταν είδε ότι ακολούθησα ένα δρόμο που δεν τον φανταζόταν ούτε στους εφιάλτες του, ήταν τουλάχιστον σοκαρισμένος. Μετά από ένα διάστημα, όταν είδε ότι περνούσα καλά με αυτήν τη συνθήκη και κάτι έπαιρνα από αυτήν την ιστορία, χωρίς ο ίδιος να εμπλακεί και να μάθει τι είναι μόδα, αυτό που είδε το αποδέχτηκε.

Σε τέτοιο βαθμό, που όταν εγώ αποφάσισα ότι θέλω να σταματήσω με το μόντελινγκ και να ασχοληθώ με την ηθοποιία, μου είπε οι καλλιτέχνες πεθαίνουν στη ψάθα κι εσύ έχεις μια στρωμένη καριέρα. Του είχα πει μπαμπά καριέρα το πεζοδρόμιο; Γιατί έτσι ονόμαζε πρώτα τη μόδα» εξομολογήθηκε ο Αντώνης Φραγκάκης.

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Φραγκάκη

Θυμάστε τον «Λουκά» από τους Singles, έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ιστορικής σειράς του Mega; Ο ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης αποτελεί ένα σπουδαίο ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης, άλλωστε, αλλά σήμερα έχει κάνει τη στροφή στη ζωή του.

Ο Αντώνης Φραγκάκης υπήρξε μοντέλο και μάλιστα έκανε μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, το 1990-1991 είχε συμμετάσχει στην καμπάνια του Guess στη Μύκονο με την Κλόντια Σίφερ.

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής από τον Ανδρέα Βουτσινά.Αργότερα άρχισε να συμμετάσχει σε ταινίες, σειρές στην τηλεόραση και παραστάσεις στο θέατρο.Η καριέρα του Αντώνη Φραγκάκη περιλαμβάνει αξιόλογες συμμετοχές σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως Τα παιδιά της Νιόβης (2004), Singles (2005), Οι Μάγισσες της Σμύρνης,Αυτόπτης Μάρτυς (1993),Τυφλόμυγα κ.ά.

Σήμερα ο Αντώνης Φραγκάκης είναι 57 ετών, ωστόσο, είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας με γκρίζα μαλλιά και αρρενωπά χαρακτηριστικά προσώπου που λατρεύουμε να βλέπουμε, με έναν ακόμη μεγάλο ηθοποιό να παραμένει όμορφος. Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει υιοθετήσει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής με επιλεκτικές καλλιτεχνικές δουλειές καθώς είναι δάσκαλος yoga.

Συγκεκριμένα, μαζί με τη σύντροφο του Αναστασία Ξυδή μέσα από το project somawareness που έχουν δημιουργήσει, παραδίδουν μαθήματα γιόγκα και τάι τσι.

Ο Αντώνης Φραγκάκης καθημερινά ξυπνά στις 6 το πρωί και κάνει καθημερινά yoga. Λατρεύει το μπάσκετ, το ποδήλατο και το κολύμπι. Του αρέσει το διάβασμα και το περπάτημα ενώ η γουρουνιά που κατά καιρούς επιτρέπει στον εαυτό του είναι τα γλυκά με προτίμηση στη σοκολάτα και στο γαλακτομπούρεκο!