Το ανακοίνωσε επίσημα με ένα βίντεο - Πολύ ευχάριστα νέα για την Έλενα Παπαρίζου

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Έλενα Παπαρίζου μπορεί πριν μερικούς μήνες να ταράχθηκε με τα επεισόδια στα MAD, αφού βρέθηκε στη μέση του τσακωμού και παραλίγο να τραυματιστεί, ωστόσο, όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και πλέον κοιτάει μπροστά, κάνοντας επίσης και το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, έκανε και μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση, η οποία έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύσουν να της σχολιάσουν και να της ευχηθούν.

Η ανακοίνωση που έκανε η Έλενα Παπαρίζου

Συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου φέτος θα βρίσκεται σε σχήμα με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Αναστασία στον Βοτανικό. Ήδη έχουν πραγματοποιήσει την φωτογράφιση για την αφίσα, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλύψει την ημερομηνία της πρεμιέρας τους.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας, βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου το πρωί της Τρίτης 20/9. Η τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε με τα πιο όμορφο λόγια στον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, με τον οποίο παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

«Μου αρέσει το απλό. Είμαι λίγο πιο αθλητικό κορίτσι θα έλεγα. Μου αρέσει να κάνουμε αυτές τις δουλειές που έχουμε ξεχάσει λόγω κορωνοϊού. Μου αρέσει να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ. Μου αρέσει να μπαίνω στο μαγαζί και να λέω καλημέρα. Επίσης μαγειρεύω. Είναι κάτι που το θεωρώ αγχολυτικό», ανέφερε αρχικά για την ίδια.

«Ο Αντρέας μου είπε από την αρχή ότι δεν θέλει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Σ'αγαπάω, σε θέλω στη ζωή μου, αλλά δεν θέλω. Κάποιες στιγμές εκτίθεται αλλά ξέρουμε πότε συμβαίνει αυτό», εξομολογήθηκε.