«Έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου! Ναι, έχω ανασφάλειες...» - Άφωνοι όλοι στο "Πρωινό μας"

«Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου! Ναι, έχω ανασφάλειες...» - Άφωνοι όλοι στο

Άφωνοι έμειναν όλοι στο Πρωινό μας με την εξομολόγηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της, με αφορμή την αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη για την εμφάνιση της και τις ανασφάλειες.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως έχει κάνει μπότοξ και νήματα στο πρόσωπο της, ενώ έχει πειράξει και τα φρύδια της.

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό μας και η αντίδραση των συνεργατών της

«Μην βγάζουμε τους εαυτούς μας απ’ έξω. Και εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν θεωρούμαι bimbo, βγάζω πιο πολύ την προσωπικότητα αλλά έχω πάρα πολλές ανασφάλειες και επειδή τα κορίτσια που μας βλέπουν πρέπει να ξέρουν και την αλήθεια μας. Έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου, έχω φροντίσει τα φρύδια μου. Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά», είπε.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη διάθεσή μου, έχει να κάνει και με δική μου ανασφάλεια και είναι ωραίο να το παραδέχεσαι και αυτό. Ναι, έχω ανασφάλειες, καμιά φορά κοιτάζω και εγώ στον καθρέφτη και αναρωτιέμαι».

Αυτός είναι ο σύντροφος της Αφροδίτης Γραμμέλη

Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε το πρωί της Τρίτης 4/10 η Αφροδίτη Γραμμέλη, στον αέρα μάλιστα του Πρωινού Μας. Η ίδια λοιπόν αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη!

Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της, η Αφροδίτη Γραμμέλη που είναι φανερά ανανεωμένη και αδυνατισμένη εξέφρασε δημόσια τον έρωτά της μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media, κάτι που φυσικά κίνησε την περιέργεια της Φαίης Σκορδά, η οποία ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή. Αυτή τη φορά το έκανα συνειδητά και… χρόνια πολλά. Τον λένε Ζήση. Είναι πολύ ψηλός, είναι καταδρομέας, γεροδεμένος…», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στις ερωτήσεις που δέχτηκε από την παρουσιάστρια.