Γέννησε και το αποκάλυψε με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο - Μανούλα για πρώτη φορά ηθοποιός από την σειρά "Η ώρα η καλή"

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Oursoula Vlachou
Instagram / Oursoula Vlachou

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε μια γνωστή ηθοποιός, η οποία μαζί με τον αγαπημένο της απέκτησε το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους, με το ζευγάρι να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους την ευχάριστη αυτή είδηση.

Ο λόγος για την Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδύονταν τη μικρή κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά του MEGA «Η ώρα η καλή». Η ίδια παντρεύτηκε με τον Βίκτωρα Αποστόλου το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο έχοντας δίπλα τους τους στενούς συγγενείς και αγαπημένους φίλους, ενώ χθες 24/10 έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Ο μπαμπάς μάλιστα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την αγαπημένη του να κρατά αγκαλιά το νεογέννητο μετά τον τοκετό.

Η πρώτη φωτογραφία της Ούρσουλας Βλάχου με το νεογέννητο μωράκι της

Η πρώτη φωτογραφία της Ούρσουλας Βλάχου με το μωράκι της 
Instagram / Oursoula Vlachou

Η πρώτη φωτογραφία της Ούρσουλας Βλάχου με το νεογέννητο μωράκι της 
Instagram / Oursoula Vlachou

Πού είναι και τί κάνει σήμερα ο τηλεοπτικός της μπαμπάς, Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς του Ελληνικού κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης καθώς κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των πάντων. Να τονίσουμε πως ο ίδιος συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009.

Μάλιστα, η πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση στο θρυλικό "Λούνα Παρκ" του Γιάννη Δαλιανίδη λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή του το 1981. Πλέον έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας -δείτε εδώ τί επάγγελμα αποφάσισε να ακολουθήσει.

Τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011 σε κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει ο Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα. Μάλιστα, πρόσφατα ο παραγωγός του ΣΚΑΙ, Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία, που κατόπιν δημοσίευσε στο facebook. Όπως θα δείτε ο χρόνος είναι φίλος του, αφού στα 69 του εξακολουθεί να είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας.

Πάνος Μιχαλόπουλος πως είναι σήμερα